iOS 10: Τρέχει στο 60% των συσκευών της Apple

Από τότε που έγινε διαθέσιμο το iOS 10 στα μέσα Σεπτεμβρίου, η τελευταία έκδοση του mobile OS τρέχει στο 60% των συσκευών. Η αναβάθμιση φαίνεται να κινείται με πιο αργούς ρυθμούς από το iOS 9. Το iOS 9 χρειάστηκε μόλις 3 μέρες για να φτάσει στο 50% των ενεργών συσκευών.

Καθώς το iOS 10 φτάνει σε περισσότερες iOS συσκευές – έστω και με πιο αργούς ρυθμούς – μειώνονται τα ποσοστά του iOS 9. Το iOS 9 βρίσκεται στο 32% των συσκευών πέφτοντας από το 38% που είχε την προηγούμενη φορά. Οι παλαιότερες εκδόσεις έχουν ποσοστό 8%, που παραμένει ίδιο. Άρα, ότι ποσοστά μπορεί να κερδίσει το iOS 10 θα είναι από το iOS 9.

Η Apple ανακοίνωσε τα ποσοστά την ίδια μέρα με την παρουσίαση των νέων Macbook Pro με Touch Bar και Touch ID. Η τελευταία έκδοση του iOS είναι το 10.1, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και φέρνει Portrait Mode στην κάμερα του iPhone 7 Plus.

ios 10 adoption, iOS 10: Τρέχει στο 60% των συσκευών της Apple

ios 10 adoption, iOS 10: Τρέχει στο 60% των συσκευών της Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
M.G

Και πάμε να δούμε τώρα στο Android ποιά έκδοση έχει 60%. Η καμία!!!

P@n.

Λογικό, εδώ ένας κατασκευαστες, στο Android που έχεις πολλές επιλογές, δεκάδες.

P@n.

Διορθωση
Λογικό, εδώ ένας κατασκευαστης, στο Android που έχεις πολλές επιλογές, δεκάδες.

Giannis

Ενώ αν πούμε να διαλέξουμε έναν μόνο κατασκευαστή android (Samsung, lg κλπ) όλες οι συσκευές τους τρέχουν την τελευταία έκδοση του android.

M.G

Εγώ πάντως δεν λέω να έχουν την τελευταία, αλλά ποιά έχει 60%;

Agnostos13

@Giannis:
Σε ποια απο τις εταιρειες που ανεφερες βλεπεις συσκευες (και ολες κι ολας) με Android 7;

James

Ποια εταιρία για να δώσει αναβάθμιση στην κάμερα πρέπει να κάνει update όλο το λειτουργικό;

Μην ασχολειστε με πράγματα που δεν κατέχετε…

Giannis

@agnostos13 σε απολύτως καμία.

@james έλα πες αλήθεια τώρα….iPhone έχεις ακουμπήσει μόνο στα public έτσι;

james

Giannis το σιγουρο ειναι οτι δεν εχω αγορασει ποτε. Δε συνηθιζω να πεταω τα λεφτα μου

Giannis

Άρα φίλε James δεν έχεις ιδέα πως γίνονται τα update. Καθώς όταν παίρνεις μια αναβάθμιση π.χ. 15mb δεν μπορείς να μου πεις ότι αναβαθμίζεται όλο το λειτουργικό; Σωστά; Και μάλιστα πάντα υπάρχει ενημέρωση για τα features που αναβαθμίζονται. Απλά η πηγή είναι η ίδια και ίσως για αυτό να μπερδεύτηκες. Λογικό, οι χρήστες του android δεν γνωρίζετε και πολλά από αναβαθμίσεις. Σπάνια τις βλέπετε.

James

Άρα με τον ίδιο τρόπο παίρνουν αναβαθμίσεις και τα Android φίλε Giannis, απλά η πηγή είναι διαφορετική 😉

Εγώ προσωπικά ξέρω καλά από αναβαθμίσεις. 7.1.1 τρέχω αυτή τη στιγμή, (όχι από xda)

Giannis

Άρα το σχόλιο σου περί αναβάθμισης όλου του λειτουργικού ήταν λάθος και μάλιστα είπες ότι δεν το κατέχουμε.Μηπως δεν το κατέχεις εσυ τελικά;

James

Το σχόλιο μου αφορούσε τις συνηθισμένες εξυπνάδες που γράφετε για το Android που παίρνει αναβαθμίσεις και νέα χαρακτηριστικά συνεχώς. Δε χρειάζεται να αλλάζει ο αριθμός έκδοσης για τα πάντα.

Giannis

Άντε καλά…..

M.G

Αν αναφέρεστε στην 10.1 έφερε portrait στο 7, αλλά και καμμία εικοσαριά bugs fixes στα υπόλοιπα που πήραν την 10. Ενδεχομένως να “έβαλε” και άλλα bugs μέσα που θα τα διορθώσει σε επόμενη, έστω και έτσι πάντως υπερτερεί του κατακερματισμένου Android της ανούσιας στους περισσότερους παραμετροποίησης.

Μαιρη Άγα

Η συσκευη μου κολλαει μετα την αναβαθμιση στο συγκεκριμενο ios10.1.1
Ξερετε κατι;

Νίκος

Το θέμα είναι πόσοι από το 60% το έχουν μετανιώσει. Εγώ έχω ένα 6s Plus και μετάνιωσα που το αναβάθμισα. Το τηλέφωνο ήταν super όσο λειτουργούσε με τον iOS 9. Μετά την αναβάθμιση συνεχώς παρουσιάζει προβλήματα. Προβλήματα στην μπαταρία, εφαρμογές που σταματούν να λειτουργούν ξαφνικά, φωτογραφίες που τις περνάς από το email στο iPhone να εμφανίζονται με μισή ημερομηνία δηλαδή με μήνα και χρόνο ή μόνο με τον χρόνο, οι χάρτες είναι ελλιπείς, συχνά βγαίνει εκτός σύνδεσης και πρέπει να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις κλπ. Γενικά ο iOS 10 έτσι όπως είναι τώρα είναι σκέτη απογοήτευση! Θέλει πολύ δουλειά να γίνει από την Apple ώστε να τον φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο εφάμιλλο των προηγούμενων εκδόσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.