Windows Marketplace, Μειώνονται οι χρόνοι δημοσίευσης των εφαρμογών

Η Microsoft συνεχίζει να ενισχύει το Windows Phone οικοσύστημα με βελτιώσεις στο Windows Marketplace, το οποίο αισίως έχει ξεπεράσει το φράγμα των 100.000 εφαρμογών. Τώρα, είναι ακόμα πιο εύκολο για έναν developer να δει την εφαρμογή του να εγκρίνεται και να δημοσιεύεται τελικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Windows smartphones.

H Microsoft δηλώνει ότι ο χρόνος από τη στιγμή που ένας developer θα ανεβάσει το app του και μέχρι να το δει να φιγουράρει στις ηλεκτρονικές προθήκες, περνώντας τη διαδικασία ελέγχου και έγκρισης, έχει μειωθεί κατά 20 με 30%. Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί περισσότερες από 4 εργάσιμες ημέρες. Σε μία ημέρα από την ολοκλήρωση της διαδικασίας έγκρισης, η εφαρμογή βρίσκεται δημοσιευμένη κανονικά στο Windows Marketplace.

Ταυτόχρονα, το Microsoft Advertising pubCenter θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε 17 νέες αγορές, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει ότι οι developers μίας εφαρμογής θα μπορούν να κερδίσουν χρήματα από τις διαφημίσεις της λύσης της Microsoft μέσα στις εφαρμογές τους.

Εάν είστε developer και ασχολείστε με Windows Phones, θα θέλαμε πολύ να αφήσετε ένα σχόλιο από την εμπειρία χρήσης του Windows Marketplace.

, Windows Marketplace, Μειώνονται οι χρόνοι δημοσίευσης των εφαρμογών

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θωμάς Φώσκολος

Γενικώς είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη διαδικασία.
Παλιότερα είχαν κάποια θέματα, (π.χ. οι εφαρμογές κολλούσαν σε διάφορα status) άλλα τώρα είναι πολύ ΟΚ και με καλό reporting (σε περίπτωση rejection)

Giannis Charp

Το οτι εφτασαν τις 100.000 εφαρμογες δεν μου λεει κατι,ακομη και 2.000.000 να ηταν.Σημασια εχει να υπαρχει ποιοτητα και οι οχι μονο ποσοτητα και κατα την αποψη μου απο το marketplace λειπουν αρκετες σημαντικες εφαρμογες.Βεβαια συνεχιζω να κανω υπομονη καθως το wp7 ειναι ενα λειτουργικο που μου εχει αρεσει!

md03582

@Giannis Charp συμφωνω απόλυτα. ουκ εν τω πολλω το ευ. Τα wp7 ειναι ενα ιδιαιτερα αξιολογο λειτουργικο και κατα την γνωμη μου οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα και τα ιδια εγραφα κι οταν το marketplace ειχε λιγοτερες απο 10.000 εφαρμογες. Ελάχιστες πλεον ειναι οι εφαρμογες που λειπουν οπως πχ ενας μετρητης δεδομενων (η nokia ετοιμαζει μια τετοια εφαρμογη για τα κινητα της) ωστόσο απο οτι βλέπω εξελίσσονται και βελτιωνονται συνεχως τοσο το λειτουργικο οσο και το marketplace

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.