PlayStation 4 Neo: Ανακοινώνεται επίσημα 7 Σεπτεμβρίου

Μια μόλις ημέρα μετά τις φήμες ότι η Sony θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση του PlayStation 4 Neo μέσα στον επόμενο μήνα, η εταιρεία ξεκίνησε να “μοιράζει” προσκλήσεις για event που θα πραγματοποιήσει στις 7 Σεπτεμβρίου στη Ν. Υόρκη.

Αν και η πρόσκληση δεν αποκαλύπτει ξεκάθαρα ότι πρόκειται να παρουσιαστεί το 4K-capable PlayStation 4 Neo, δεδομένου του ότι γράφει “PlayStation Meeting” και ότι θα πραγματοποιήσει άλλο press event 1η Σεπτεμβρίου στην IFA 2016 (όπου περιμένουμε smartphone/s), όλα οδηγούν στο PlayStation 4 Neo.

Η ίδια η Sony στην E3 2016 επιβεβαίωσε την ύπαρξη του PlayStation 4 Neo, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η τιμή, αλλά ο πρόεδρος και group CEO της Sony Interactive Entertainment, Andrew House, τον Ιούνιο είχε πει ότι θα κοστίζει πάνω από 350 δολάρια.

playstation 4 neo announcement, PlayStation 4 Neo: Ανακοινώνεται επίσημα 7 Σεπτεμβρίου

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
One

Ανοιπομονούμε να δουμε τις παρουσιάσεις του Kaz Hirai το Σεπτέμβρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI & 10 VI: Αυτά είναι τα επίσημα promo βίντεο για τις συσκευές

Η Sony παρουσίασε τα δύο πρώτα της smartphone για το 2024, τα Xperia 1 VI και Xperia 10 VI και τώρα ήρθε η ώρα για τα επίσημα promo βίντεό τους.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 10

Sony Xperia 10 VI: Διατηρεί την οθόνη 21:9 και παίρνει το chipset SD 6 Gen 1

Το Xperia 10 VI είναι εδώ για να συνεχίσει την τάση των ψηλών και στενών τηλεφώνων της Sony, φέρνοντας, ωστόσο, μερικές βασικές αλλαγές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Έφτασε με SD 8 Gen 3, καλύτερο ζουμ και πιο συμβατική οθόνη

Το Sony Xperia 1 VI έγινε επίσημο και βελτιώνει τη φόρμουλα του Xperia 1 V, με τη μεγαλύτερη αλλαγή να είναι η απομάκρυνση από την ανάλυση 4K OLED.

Smartphones Sony Sony Xperia Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Teaser υποδηλώνει νέα αναλογία διαστάσεων

Η Sony ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Xperia 1 VI, την Τετάρτη 15 Μαΐου και το τελευταίο teaser επικεντρώνεται στην οθόνη του smartphone.