Pokemon Go: Μειώνεται ο αριθμός των καθημερινών ενεργών χρηστών

Το Pokemon Go σε λιγότερο από έναν μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του κατάφερε να γράψει ιστορία στο mobile gaming παίρνοντας τον τίτλο του πιο πολυκατεβασμένου παιχνιδιού. Στο peak του εκτιμάται ότι έφτασε τους 40 εκατ. ενεργούς χρήστες σε καθημερινή βάση.

Στις προηγούμενες εβδομάδες το Pokemon Go έσπαγε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ανεβάζοντας κατακόρυφα την αξία της Nintendo. Ωστόσο σύμφωνα με νέα reports από διάφορες εταιρείες που αναλύουν την αγορά, η αρχική επιτυχία του παιχνιδιού έχει αρχίσει να “ξεφουσκώνει” καθώς οι χρήστες μπαίνουν στην αδράνεια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg, το οποίο επικαλείται αναλυτές από τις εταιρείες Sensor Tower, Apptopia και Survey Monkey, το Pokemon GO αυτή τη στιγμή ρίχνει ρυθμούς στα καθημερινά downloads, ενεργούς χρήστες και χρόνο που ξοδεύουν οι χρήστες μέσα στο app.

Προς το παρόν η Niantic δεν έχει λόγο να ανησυχεί καθώς το παιχνίδι συνεχίζει να είναι στην κορυφή σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο και οι αριθμοί εντυπωσιάζουν, δεδομένου και του μικρού διαστήματος που είναι διαθέσιμο.

pokemon go, Pokemon Go: Μειώνεται ο αριθμός των καθημερινών ενεργών χρηστών

pokemon go, Pokemon Go: Μειώνεται ο αριθμός των καθημερινών ενεργών χρηστών

pokemon go, Pokemon Go: Μειώνεται ο αριθμός των καθημερινών ενεργών χρηστών

pokemon go, Pokemon Go: Μειώνεται ο αριθμός των καθημερινών ενεργών χρηστών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Έρνεστ

Όπως σε κάθε παιχνίδι στα smartphone θα ξεχαστεί και αυτό και την θέση του θα πάρει ένα άλλο. Όπως συμβαίνει κάθε τρεις μήνες.

Πέτρος Π

Λογικό και αναμενόμενο! Κάτι σαν το flappy birds ένα πράγμα 🙂

Κώστας Ζ.

Όχι, δε μας παρακολουθούν…

Νίκος

σε παρακολουθουν αν ξερουν αν το account σου συνδεεται καθημερινα; το ξερεις πως ο ιδιος επιλεγεις να δεχεσαι τετοιου ειδους “παρακολουθηση”

John N

Να πω τωρα οτι ο αριθμος χρηστων μειωνεται επειδη μας παρακολουθουν και τους βγαζουν απο τη μεση ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ? Οχι δε θα το πω… Θα μειωνονται οι χρηστες μεχρι να μην υπαρχει κανενας υποπτος!!

Βασίλης

Αντί να κυνηγήσουν το καμάκι κυνηγούν τα Pokemon ολόκληρη μαντράχαλοι .

Κώστας Ζ.

@Νίκος εγω προσωπικά δεν παίζω καν αυτη την αηδία που δεν έχει καμία σχέση με τα ποκεμον,τουλάχιστον όπως τα γνώρισα απο μικρός…

Ioannis

πολυ καλο παιχνιδι οταν δεν εχεις τι να κανεις περναει κ η ωρα και επισης σε ωθει στο να περπατησεις και οχι να καθεσαι και να λιωνεις μπροστα απο την οθονη ενος Pc

Giwrgos

@Ioannis Ναι σε ωθεί προς τα έξω παίζοντας πάλι σε μια οθόνη ξυπνήστε λίγο και μην πετάτε βλακείες. Δηλαδή τη διαφορά θα έχει από το σπίτι Αφού πάλι σε οθόνη θα είσαι κολλημενος??

Anakin

Μίλησαν οι 40 χρόνοι σήμερα μπορεί να είσαι σε μια οθόνη αλλά γνωρίζεις νέα άτομα και κόσμο κάνεις φιλίες γιατί όχι και ραντεβού και γενικά είσαι κοινωνικός από το να κάθεσαι σπίτι σχολιάζοντας κινητά 40 χρόνων μαντραχαλοι

Giwrgos

Σορρυ φίλε αλλά είμαι 18 αν αυτό το θεωρείς φυσιολογικο πάω πάσο …….Έτσι κι αλλιώς κοινωνικός δεν γίνεσαι από τη μια στιγμή στην άλλη που είσαι στο pc και λιωνεις όλη την μέρα και θα βρεις στο δρόμο να κάνεις φιλίες. Τραβα τσέκαρε πόσες κλεψιές και βιασμοί έχουν γίνει χάρις σε αυτό το παιχνίδι.

Ioannis

Giwrgos αν το εχεις παιξει θα καταλαβεις πως δεν εισαι κολλημενος πανω απο μια οθονη αλλα το κινητο το εχεις στην τσεπη και το βγαζεις οταν εχεις ειδοποιηση δονησης και ασχολεισαι πραγματικα ελαχιστα δευτερολεπτα με αυτο το πραγμα κ μετα το ξαναβαζεις στην τσεπη το κινητο κ συνεχιζεις τοσο απλα … δεν κλεινεις ωρες ατελειωτες στο pc αλλα ασχολεισαι τι να πω 1 λεπτο την ωρα κατα μεσο ορο με το παιχνιδι ? σε σημειο π δεν φαινεται καν γιατι παλι θα εκανες χρηση του κινητου σ για να στειλεις ενα μνμ να παρεις ενα τηλ κλπ

Giwrgos

Ioannis Και να σε ρωτήσω και γω κάτι?που οφείλονται τα ατυχήματα που συμβαίνουν στον δρόμο??Μήπως ο νέος έχει άγνοια για τον κίνδυνο το να την πατήσει κάποιο αυτοκίνητο?Η μήπως τα παιδιά που είναι η πλειοψηφια που παίζουν δεν ξέρουν πως να χρησιμοποιήσουν αυτό το παιχνίδι??Άρα λοιπόν δεν νομίζω να είναι 1λεπτό ανοίγω το κινητό και μετά τέλος συνεχίζω γιατί εγώ αλλά βλέπω.

vasilist

Αυτοί που κράζουν το Pokemon GO μου θιμήζουν αυτούς που έκραζαν τις 4+ ίντσες στα κινητά και τώρα έχουν οι ίδιοι 5 ιντσες +.
Σας βλέπω να κράζετε τώρα και σε κανένα χρόνο να παίζετε κάτι παρόμοιο περπατόντας στον δρόμο κοιτώντας την οθόνη, δεν θα είναι Pokemon αλλά κάτι άλλο.
Προσωπικά δεν το έχω παίξει ακόμα αλλά είμαι πολύ καιρό στην τεχνολογία για να κράξω κάτι διαφορετικό ενώ ξέρψ οτι σε λίγα χρόνια όλλα θα είναι VR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games Pokemon

Pokemon: O Ash Ketchum είναι παγκόσμιος πρωταθλητής – Χρειάστηκε μόλις… 25 χρονια

Ο Ash Ketchum ξεκίνησε την πορεία του στον κόσμο των Pokemon με έναν μόνο στόχο να γίνει παγκόσμιο πρωταθλητής και μετά από 25 χρόνια, σχεδόν μία ζωή, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Smartphones featured Pokemon Samsung

Η Samsung ετοιμάζει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3

Ένα  δώρο στους φανατικούς θαυμαστές των Pokemon ετοιμάζει η Samsung, καθώς θα κυκλοφορήσει ένα Pokemon Edition Galaxy Z Flip3.

Games iOS iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max

Pokemon Go: Καλύτερη λειτουργία στα iPhone με την τελευταία ενημέρωση

Η Niantic κυκλοφόρησε την ενημέρωση 1.191.0 για την εφαρμογή iOS του Pokemon Go, επιτρέποντάς της να τρέχει σε υψηλότερους ρυθμούς τα καρέ.

Games Niantic Pokemon Go

Harry Potter Wizards Unite: Κλείνει μέσα στο 2022

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2021, το Harry Potter: Wizards Unite θα αφαιρεθεί από το App Store, το Google Play και το Galaxy Store