Ο Super Mario της Nintendo έρχεται στο iPhone

Πρώτη μεγάλη ανακοίνωση για σήμερα το βράδυ ο Super Mario από τη Nintendo ο οποίος έρχεται πρώτα στο iPhone για όλους εκείνους τους φανατικούς του φίλους. Η ανακοίνωση έγινε δια στόματος του Shigeru Miyamoto, δημιουργού και φαίνεται να ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους.

Τα demo που έδειξαν άφησαν μια γλυκιά γεύση σε όλους εκείνους που έχουν παίξει Super Mario, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Super Marιο θα αποκτήσει νέους φίλους, αρχικά στο iPhone.

Το Super Mario Run θα κυκλοφορήσει τη φετινή εορταστική περίοδο με την τιμή να ανακοινώνεται εκείνη την περίοδο. Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται περισσότερες ανακοινώσεις.

Update: Ανακοινώθηκε το νέο iPhone 7 και είναι αδιάβροχο

Super Mario, Ο Super Mario της Nintendo έρχεται στο iPhone

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

YEEEEEEES

Andrew

Και κάπου εδώ η Nintendo ξεκινάει την κατηφόρα……

NtinosMD

Βασικα ειναι παντρεια του flappy bird με τον Super Mario. Απογοητευτικο το event … οταν καθεσαι και παρουσιαζεις το Super Mario κ τ Pokemon και αφιερωνεις τοσο χρονο απλα για να γεμισει η παρουσιαση σου ε κατι δε παει καλα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Software Apple iOS

iOS 18: Η Apple ανακοινώνει τις λειτουργίες προσβασιμότητας – Eye tracking, φωνητικές εντολές κ.α.

Η Apple έκανε σήμερα προεπισκόπηση πολλών νέων λειτουργιών προσβασιμότητας που έρχονται αργότερα φέτος με ενημερώσεις λογισμικού.

Business Apple featured

Αυτός είναι ο οδικός χάρτης της Apple μέχρι το 2027: Αναδιπλούμενο iPhone, γυαλιά AR και αναδιπλούμενο iPad

Ο γνωστός leaker του Χ @Revegnus1 δημοσίευσε έναν οδικό χάρτη της Apple που μας οδηγεί μετά το 2027 και φαίνεται να προέρχεται από τον κορεατικό ιστότοπο Samsung POP.