iPhone 7: Dummy με Smart Connector και χωρίς γραμμές για κεραίες

Διέρρευσε φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι δείχνει dummy του iPhone 7 σε ασημί χρώμα. Αν θεωρήσουμε ότι ανήκει πράγματι στο iPhone 7 βλέπουμε ότι οι γραμμές για τις κεραίες είναι λιγότερο εμφανείς καθώς έχουν μετακινηθεί στην πάνω και κάτω άκρη.

Στην κάτω πλευρά υπάρχει το Smart Connector dock, το οποίο όμως σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που ακούστηκαν, είναι κάτι που τελικά δεν θα έβαζε η Apple. To Smart Connector είναι μια θύρα η οποία χρησιμοποιείται στο iPad Pro για να συνδεθεί το Smart Keyboard και κάτι ανάλογο θα γινόταν με το iPhone.

Επιπλέον, το λεγόμενο dummy του iPhone 7 δείχνει ότι η Apple θα χρησιμοποιήσει flat design για την κάμερα που προεξείχε στα προηγούμενα μοντέλα. Πολλά έχουν ακουστεί επίσης και για την αφαίρεση της θύρας για τα ακουστικά, κάτι που θα βοηθούσε την Apple να κάνει το iPhone πιο εύκολα αδιάβροχο.

Τέλος, εχθές διέρρευσε ένα διάγραμμα του iPhone 7, το οποίο έδειχνε ίδιες διαστάσεις με το iPhone 6s ενώ εδώ και καιρό υπάρχουν εκτιμήσεις από αναλυτές που λένε ότι η Apple φέτος δεν θα κάνει την μεγάλη αλλαγή στο iPhone, όπως συνηθίζει κάθε δυο χρόνια.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για dummy το οποίο δεν γνωρίζουμε αν και κατά πόσο απεικονίζει το iPhone 7, οπότε κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

iphone 7 dummy, iPhone 7: Dummy με Smart Connector και χωρίς γραμμές για κεραίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Πρέπει να τολμήσεις αν θέλεις να δείς θετικά αποτελέσματα apple …ο κόσμος απλά περιμένει

petros

Πρεπει να ταλαιπωρηθηκαν πολυ στον σχεδιασμό πάντως !!!!!

ChrisG

δεν ξέρω αν φταίει το χρώμα αλλά μηδέν ενθουσιασμός.
άς ρίξει η apple μία ματιά πρός meizu Pro 6 καλύτερα διότι το σχεδιαστικό τμήμα της έχει κάψει πολύ φαιά ουσία φαίνεται και αδυνατούνε να δημιουργήσουν.
απότι φαίνεται απο το 7s και 8 μάλλον ίσως αλλάξει κάτι.το 7 θα προσπεραστεί σαν να μην υπήρξε ποτέ.απλά θα ρίξουν αθρόα benchmarks με την καινούρια cpu A10 μπάς και τσιμπήσουν μερικούς.
αυτοί που έχουν 6 και 6s μηδέν λόγοι για αναβάθμιση.
όλα αυτά ΑΝ όντως βγεί αυτό που βλέπω.

KostasB

Ο τίτλος του άρθρου λίγο παραπλανεί τον αναγνώστη όσον αφορά το κομμάτι των κεραιών…
Μια χαρά φαίνονται τα πλαστικά για τις κεραίες. Απλά έχουν αφαιρέσει ένα κομμάτι από αυτά που υπήρχαν στο 6/6S.

Όσο για το dummy, θα μου άρεσε να έχει ένα μεταλλικό κυκλάκι γύρω από την κάμερα. Όχι να προεξέχει απλά να τονίζεται περισσότερο η κάμερα.

JohnPearl

ωπ! ενα τεραστιο iPod

Thanosgr13

Ρε παιδιά μόνο σε εμένα αρέσουν η γραμμές της κεραίας ;

One

Η Apple φαίνεται να αντιγράφει το Sony Χ Performance εδω, πάντως μου αρεσει περισσότερο το ομοιόμορφο μέταλλο απο τις πλαστικές γραμμες που ειναι εμφανίσιμες. Βεβαια πλαστικό πρέπει να υπάρχει στα πλάγια λογω κεραίας αλλιως το SAR θα παει στο θεο. Πάντως καθε μέρα συνέχεια και αλλο σχέδιο μας δείχνετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.