OnePlus 5: Νέα διαρροή απεικονίζει πρωτότυπο μοντέλο με dual-camera

oneplus5 prototype dual camera, OnePlus 5: Νέα διαρροή απεικονίζει πρωτότυπο μοντέλο με dual-camera

Οι φήμες για το OnePlus 5 εντείνονται με την πάροδο του χρόνου, κάτι το λογικό αφού η συσκευή αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο καλοκαίρι, ίσως τον Ιούνιο. Το νέο smartphone καλείται να θέσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά από ότι ο προκάτοχος του, το OnePlus 3T.

Πριν από λίγες ώρες έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο μια εικόνα που έγινε viral και υποτίθεται πως απεικονίζει το πολυαναμενόμενο νέο κινητό της OnePlus.

Συγκεκριμένα, η συσκευή που κρατάει στα χέρια του ο ανώνυμος χρήστης είναι ένα πρωτότυπο κατασκευής. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν η διαρροή είναι αληθής, το τελικό μοντέλο ενδεχομένως να μην είναι ίδιο με εκείνο της εικόνας. Σε κάθε περίπτωση, η διαρροή φαίνεται να επαληθεύει τις πληροφορίες που ήθελαν την OnePlus να πειραματίζεται με την χρήση διπλής κυρίας κάμερας.

Κάτω από αυτήν είναι τοποθετημένο ένα dual-LED flash, ενώ σε γενικές γραμμές ο υπόλοιπος σχεδιασμός θυμίζει αρκετά στο υπάρχον 3T. Μια ακόμα διαφορά είναι πως τα πλήκτρα στο πλάι του πρωτότυπου έχουν μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους από εκείνη των κουμπιών στον τωρινό εκπρόσωπο του Κινέζου κατασκευαστή.

Εκτός της dual-camera την οποία ελπίζουμε να δούμε τελικά στο OnePlus 5 και φημολογείται πως οι φακοί της θα είναι της τάξης των 16 Megapixel, οι νεότερες αναφορές θέλουν το smartphone να ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels (όπως και τα προηγούμενα OnePlus κινητά), επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 835, κάρτα γραφικών την Adreno 540 και 6 GB μνήμη RAM.

Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, οι χρήστες θα έχουν στην διάθεση τους 64 GB για να τα διαχειριστούν όπως εκείνοι θέλουν. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ακόμα έκδοση με 128 GB χωρητικότητας και 8 GB μνήμης συστήματος. Τέλος, ο εμπρόσθιος selfie φακός θα “αισθάνεται” επίσης 16 Megapixel, όπως η κυρία διπλή κάμερα που προαναφέρθηκε.

Είναι πιθανό να δούμε την επισημοποίηση του OnePlus 5 μέσα στον επόμενο μήνα, αλλά ακόμα και αν όχι, η ημέρα ανακοίνωσης δεν είναι πολύ μακριά. Μεγάλο ερώτημα είναι το αν η εταιρεία αποφασίσει να αλλάξει τον σχεδιασμό στο εμπρόσθιο μέρος, ακολουθώντας την πολιτική του bezel-less design. Σύντομα θα γνωρίζουμε από τα επίσημα χείλη των ανθρώπων του κατασκευαστή, όταν και θα παρουσιάζουν στο τεχνολογικό κοινό την νέα τους ναυαρχίδα.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bill

καθολου ωραιο σε σχεση με τον προκατοχο του!!!

KostasB

Μακάρι να είναι έτσι και όχι μισό γυαλί μισό μέταλλο όπως είχε διαρρεύσει τις προηγούμενες μέρες.
Με όλα τα υπόλοιπα specs είμαστε καλυμμένοι.
Πολύ πιθανόν όμως να πάει και αυτή σε qhd για λόγους vr και μόνο.
Όσον αφορά το bezelless design μου φαίνεται απίθανο για την συγκεκριμένη εταιρεία στην παρούσα φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android featured Google

Νέες λειτουργίες από τη Google για προστασία της Android συσκευής σας από κλοπή

Η κλοπή του κινητού ήταν πάντα ένα τεράστιο πρόβλημα, αλλά η Google ανακοίνωσε ορισμένες δυνατότητες προστασίας από κλοπή για το Android που ίσως βοηθήσουν.

Software A Android featured

Android 15 Beta 2: Mε νέες δυνατότητες και υποστήριξη για περισσότερες συσκευές

Η Google κυκλοφορεί εκδόσεις προεπισκόπησης προγραμματιστών για το Android 15 από τον Φεβρουάριο, με την πιο πρόσφατη Beta 1.2 να έρχεται στα τέλη Απριλίου.

Smartphones Android featured Google

Sony Xperia 1 VI: Αυτές είναι όλες οι προδιαγραφές – Διέρρευσαν λίγο πριν την παρουσίαση

Λίγες ώρες πριν την επίσημη αποκάλυψη του Sony Xperia 1 VI, μια διαρροή έρχεται να μας δώσει αναλυτικά όλες τις προδιαγραφές.

Software Android featured Google

Google I/O: Νέες δυνατότητες για το Circle to Search και το Gemini στο Android

Στο Google I/O, ο τεχνολογικός κολοσσός παρουσίασε μια νέα δυνατότητα για το Circle to Search που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές.