Nvidia GeForce Now: Ξεκινάει η διάθεση της εφαρμογής για Android

Πριν από δύο μήνες, η Nvidia ανακοίνωσε ότι θα φέρει στα Android smartphones την εφαρμογή GeForce Now που βρίσκεται στους υπολογιστές. Τώρα λοιπόν, η πράσινη εταιρία ξεκίνησε να κυκλοφορεί επίσημα την νέα της εφαρμογή σε μερικούς χρήστες στην Νότια Κορέα.

, Nvidia GeForce Now: Ξεκινάει η διάθεση της εφαρμογής για Android

Η νέα υπηρεσία της Nvidia δουλεύει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο τόσο σε PC όσο και στο Android. Ο χρήστης κάνει σύνδεση στον λογαριασμό του (αυτό προϋποθέτει ότι ανήκει στο beta πρόγραμμα) επιλέγει ποιο παιχνίδι θέλει να παίξει και αμέσως το gaming ξεκινά. Ωστόσο, μερικά παιχνίδια ίσως ζητήσουν κάποιον controller καθώς απουσιάζουν τα on screen κουμπιά ελέγχου όπως γίνεται τις περισσότερες φορές στα παιχνίδια που απευθύνονται σε smartphone και tablet.

Βέβαια, υπάρχουν ακόμη ερωτηματικά γύρω από την υπηρεσία της Nvidia όπως πόσο θα κοστίζει η συνδρομή καθώς και πότε θα βγει από το beta στάδιο για να κυκλοφορήσει επίσημα παγκοσμίως.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.