OnePlus 8 Pro: Real life φωτογραφία λίγο πριν την παρουσίαση

, OnePlus 8 Pro: Real life φωτογραφία λίγο πριν την παρουσίαση

Τα OnePlus 8 και 8 Pro αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα αύριο από την Κινεζική εταιρεία και μια μέρα πριν real life φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο επιβεβαιώνει χαρακτηριστικά και σχεδιασμό της Pro έκδοσης. Επιπλέον, το smartphone εντοπίστηκε και σε ένα βίντεο στο YouTube επιβεβαιώνοντας τον σχεδιασμό της πλάτης. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν την κάθετη διάταξη της κάμερας ενώ παρών δίνει και το punch-hole στην πάρω αριστερά γωνία του front panel.

, OnePlus 8 Pro: Real life φωτογραφία λίγο πριν την παρουσίαση

Χαρακτηριστικά

Όπως μπορούμε να δούμε στην παραπάνω φωτογραφία το OnePlus 8 Pro θα έχει οθόνη 6.78 ιντσών με panel τύπου Fluid AMOLED, ανάλυση 3168 x 1440 pixels και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Εσωτερικά θα κρύβεται ο Snapdragon 865 της Qualcomm σε συνδυασμό με 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Η κάμερα του smartphone θα έχει τετραπλή διάταξη εκ των οποίων οι δύο αισθητήρες θα είναι 48MP και θα ανήκουν στην Sony. Βέβαια, οι δύο αισθητήρες θα έχουν διαφορές μεταξύ τους αφού ένας είναι ο Sony IMX689 και ο άλλος ο Sony IMX586 με φακό ultrawide. Την κάμερα αυτή θα συνοδεύουν telephoto στα 8MP με 3x optical zoom και 5MP color sensor. Η front facing κάμερα θα ανέρχεται στα 16MP.

Τέλος, η μπαταρία του smartphone θα έχει χωρητικότητα 4.510mAh και θα υποστηρίζει γρήγορη ενσύμαρτη και ασύρματη φόρτιση 30W.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Έτσι θα μοιάζει το επερχόμενο smartphone

Αν και το OnePlus 12 κυκλοφόρησε μόλις τον Δεκέμβριο, βλέπουμε διαρροές για το OnePlus 13 από τον Μάρτιο, που υπονοούν αλλαγές στο σχεδιασμό.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.