iPhone: Αναμένεται σημαντική πτώση στις πωλήσεις το τρέχον τρίμηνο

, iPhone: Αναμένεται σημαντική πτώση στις πωλήσεις το τρέχον τρίμηνο

Οι επιπτώσεις του κορονοϊού στην κοινωνία γίνονται αντιληπτές με το πέρας των ημερών και εκτός από την αλλαγή των συνηθειών του ανθρώπου η πανδημία προκαλεί προβλήματα στην οικονομία. Σύμφωνα με τελευταίες η πληροφορίες, η Goldman Sachs αναμένει πτώση στις πωλήσεις των iPhone κατά 36% το τρίμηνο που διανύουμε (Απρίλιο με Ιούνιο).

Μία αύξηση ίσως παρουσιαστεί κατά το τέταρτο τρίμηνο του έτους το οποίο η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει τα νέα iPhone 12 τα οποία θα φέρουν νέο σχεδιασμό και θα υποστηρίζουν 5G. Έρευνα του Bloomberg στην οποία συμμετείχαν εφτά αναλυτές δείχνει ότι η Apple κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους θα πουλήσει περίπου 28 εκατομμύρια iPhone.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Apple τις προηγούμενες ημέρες παρουσίασε και το δεύτερης γενιάς iPhone SE το οποίο έρχεται για να αντικαταστήσει το iPhone 8. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo θεωρούσε αρχικά ότι αυτό το iPhone θα φτάσει τις 40 εκατομμύρια πωλήσεις το 2020 ωστόσο λίγο αργότερα άλλαξε την πρόβλεψη του στις 20-30 εκατομμύρια πωλήσεις.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι ενδέχεται τα iPhone 12 να καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν εξαιτίας του κορονοϊού ο οποίος βρίσκεται ακόμη σε έξαρση, σύμφωνα με την Foxconn όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 Pro: Φήμες θέλουν να υποστηρίζει εγγραφή βίντεο 4K/120 FPS

Τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 16 Pro θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο 4K με ταχύτητα έως και 120 FPS, σύμφωνα με “αξιόπιστες πηγές”.

Smartphones Apple iPhone 16 iPhone 16 Pro Max

iPhone 16: Πόσο θα κοστίζει το νέο iPhone;

Η σειρά iPhone 16 της Apple φημολογείται ότι θα έχει αξιοσημείωτες αναβαθμίσεις που ίσως ανεβάσουν την τιμή των μοντέλων.

Smartphones Apple iPhone iPhone 16

iPhone 16 και iPhone 16 Pro: Αποκαλύφθηκαν τα νέα χρώματα πριν την επίσημη παρουσίαση

Η Apple διαφοροποιεί τη χρωματική της παλέτα για τη σειρά iPhone 16 φέτος, σύμφωνα με τον αξιόπιστο δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman.

Gear iPhone

Θήκη μετατρέπει το iPhone σε Game Boy για retro gaming

Η Bitmo Lab παρουσίασε σήμερα το GameBaby, μια θήκη που σας επιτρέπει να παίζετε ρετρό παιχνίδια στο iPhone σας.