Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

, Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Κάποτε το όνομα BlackBerry ήταν συνώνυμο με τα business phones, πριν την εποχή των smartphones όπως τα ξέρουμε τώρα, με τις πωλήσεις της εταιρείας να εκτοξεύονται. Με τον ερχομό των smartphones όμως, η BlackBerry άργησε αρκετά να μπει στο παιχνίδι, ενώ όταν αποφάσισε να κυκλοφορήσει Android συσκευή ήταν πια αργά.

Όμως, φαίνεται πως θα δούμε ξανά συσκευές με το όνομα της εταιρείας, με τον ίδιο τρόπο που η Nokia επέστρεψε μέσω της HMD Global. Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης το 2021, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing νέων συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited. Η BlackBerry έχει δώσει την άδεια στις παραπάνω ομάδες να αναπτύξουν, σχεδιάσουν και να κυκλοφορήσουν μία νέα συσκευή με την ονομασία της BlackBerry, με υποστήριξη δικτύων 5G.

O CEO της BlackBerry, John Chen, δήλωσε:

H BlackBerry είναι χαρούμενη που η OnwardMobility θα κυκλοφορήσει ένα smartphone BlackBerry 5G με φυσικό πληκτρολόγιο, το οποίο θα αξιοποιεί τα υψηλά πρότυπα εμπιστοσύνης και ασφαλείας που είναι συνώνυμα με το brand μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι πελάτες θα βιώσουν την ασφάλεια κυβερνητικού επιπέδου και την παραγωγικότητα που θα προσφέρει το νέο BlackBerry 5G.

Δε γνωρίζουμε αν η αδειοδότηση αφορά μία ή περισσότερες συσκευές προς το παρόν, με το μέλλον της εταιρείας να εξαρτάται από το πόσο καλά θα τα πάει στις πωλήσεις. Πάντως, όσες φορές έχουμε πει ότι έχει έρθει το τέλος της BlackBerry, άλλο τόσο επιστρέφει, με τον άλλοτε ισχυρό παίκτη πλέον να παλεύει για ακόμα μία φορά να βρει τη θέση του στην αγορά των Android συσκευών.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xarisgru

Προσωπικα πιστευω οτι ο κοσμος εχει απομακρυνθει απο το φυσικο πληκτρολογιο, παρ’ ολα αυτα αν οι τιμες ειναι φυσιολογικες ισως κερδισει μια μεριδα αγοραστων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured iPad Air

iPad Air (2024): Διαθέσιμο σε μεγέθη 11 και 13″ με τσιπ M2

Το νέο iPad Air (2024) της Apple έρχεται τώρα σε δύο μεγέθη που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν οθόνες IPS LCD Liquid Retina 60Hz.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Gear Apple featured iPad Pro

Apple 2024 iPad Pro: Με οθόνες OLED διπλής στρώσης, chipset M4 και πιο λεπτά από ποτέ

Τα iPad Pro 2024 μπορεί να είναι οι μεγαλύτερες αναβαθμίσεις από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε η σειρά tablet της Apple.

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.