iOS 12.5.6: Επιλύει το πρόβλημα ασφαλείας για παλαιότερες συσκευές Apple

ios 12, iOS 12.5.6: Επιλύει το πρόβλημα ασφαλείας για παλαιότερες συσκευές Apple

Μια νέα ενημέρωση λογισμικού έβγαλε η Apple, η οποία προορίζεται για τα παλαιότερα μοντέλα που η εταιρεία δεν υποστηρίζει πλέον με τις τελευταίες εκδόσεις iOS.

Πρόκειται για το iOS 12.5.6, το οποίο κυκλοφορεί ήδη σε εκείνα τα iPhone και iPad που έχουν μείνει στο iOS 12. Mεταξύ αυτών, τα iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, original iPad Air, iPad mini 2, iPad mini 3 και iPod touch 6ης γενιάς.

ios 12, iOS 12.5.6: Επιλύει το πρόβλημα ασφαλείας για παλαιότερες συσκευές Apple

Ο αριθμός έκδοσης της νέας ενημέρωσης είναι 16H71 και αντιμετωπίζει ένα ζήτημα ασφαλείας στο WebKit που οδηγεί σε αυθαίρετη εκτέλεση κώδικα και η Apple λέει ότι “είναι ενήμερη για μια αναφορά ότι αυτό το ζήτημα μπορεί να έχει επιτρέψει ενεργή εκμετάλλευση”.

Είναι μια ενημέρωση που συνιστάται να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το συντομότερο δυνατό, εάν τυχαίνει να έχετε ακόμα μία από τις προαναφερθείσες παλαιότερες συσκευές. Έχει μέγεθος 275 MB και θα έπρεπε να έχετε ήδη λάβει την ειδοποίηση για να τη λάβετε. Εάν όχι, μπορείτε πάντα να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού και να τη λάβετε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Brainmorf

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, εχω το 6 οπότε κοιτάω αμέσως για την αναβάθμιση. Μπράβο και στην Apple που υποστηρίζει τις συγκεκριμένες συσκευές μετά από τόσα χρόνια.

Chris_BMW

6 χρόνια ενημερώσεις λειτουργικού
10+ χρόνια ενημερώσεις ασφαλείας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.