Gurman: Καμία πληροφορία για foldable iPad το 2024

foldable ipad, Gurman: Καμία πληροφορία για foldable iPad το 2024

Μόλις χθες, ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple, Ming Chi Kuo, μοιράστηκε τις προβλέψεις του για ένα foldable iPad που θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα το 2024. Ωστόσο, ένας εξίσου αξιόπιστος αναλυτής, ο Mark Gurman του Bloomberg έρχεται να πει πως δεν έχει ακούσει τίποτα για κάποιο foldable iPad το 2024.

Φυσικά, κανείς από τους δύο δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα εάν η Apple θα φέρει μια τέτοια συσκευή ή όχι την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, και οι δύο έχουν επιβεβαιωθεί πολλές φορές στο παρελθόν αλλά και έχουν κάνει λάθη κάποιες φορές.

Ο Κuo χρησιμοποιεί πληροφορίες εφοδιαστικής αλυσίδας για να προβλέψει τα χρονοδιαγράμματα κυκλοφορίας για συσκευές Apple, με πολύ καλό ιστορικό. Κατά τη γνώμη του, το νέο iPad θα έρθει το 2024, ενώ το 2023 δεν θα είναι η χρονιά των iPad.

Από την άλλη, ο Gurman δεν έχει ακούσει τίποτα για ένα foldable iPad το 2024. Αντίθετα, λέει ότι OLED iPad Pro και εξειδικευμένες εκδόσεις του βασικού επιπέδου iPad και του iPad mini θα είναι τα μοντέλα που θα περιμένουμε με ανυπομονησία στο 2024. Συμφωνεί ότι το 2023 είναι μια κάπως αδύναμη χρονιά iPad. Εκείνος συνήθως αντλεί τις πληροφορίες του απευθείας από επαφές εντός της Apple και της αλυσίδας εφοδιασμού.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.