iPhone SE 4: Το πάνελ ΟLED 6,1″ θα παρέχεται από την κινεζική BOE

iphone se, iPhone SE 4: Το πάνελ ΟLED 6,1″ θα παρέχεται από την κινεζική BOE

Ο συνεργάτης της Apple, BOE, θα προμηθεύσει τις οθόνες OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος, σύμφωνα με το The Elec.

Η κινεζική BOE φέρεται να έχασε τον αρχικό όγκο των πάνελ OLED που προορίζονταν για τη φετινή σειρά iPhone 15 λόγω προβλημάτων παραγωγής, με τη Samsung και την LG να διεκδικούν τις περισσότερες παραγγελίες. Τώρα προσπαθεί να το αναπληρώσει εστιάζοντας στην παραγωγή πάνελ OLED για το χαμηλού κόστους iPhone SE 4. Ο όγκος των πάνελ OLED για το iPhone SE 4 εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 20 εκατομμύρια τον επόμενο χρόνο.

Η συσκευή αναμένεται να χρησιμοποιεί απόθεμα OLED που αρχικά προοριζόταν για το iPhone 13 του 2021 ή το iPhone 14 του 2022. «Είναι λογικό για την Apple να βελτιστοποιεί αξιοποιώντας το απόθεμα εξαρτημάτων, καθώς είναι entry-level προϊόν», προσθέτει η κορεατική αναφορά.

Η Apple φέρεται να επέστρεψε στην ανάπτυξη ενός iPhone SE τέταρτης γενιάς με οθόνη OLED 6,1 ιντσών και τσιπ 5G σχεδιασμένο από την εταιρεία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κοινοποίησε ο αξιόπιστος αναλυτής της Ming-Chi Kuo τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με τον Kuo το νέο iPhone SE θα είναι παρόμοιο με το τυπικό iPhone 14, το οποίο διαθέτει οθόνη OLED 6,1 ιντσών με λεπτότερα πλαίσια. Το τρέχον iPhone SE είναι εξοπλισμένο με οθόνη LCD 4,7 ιντσών με παχύτερα πλαίσια.

Λίγο αργότερα, ο έγκριτος αναλυτής οθόνης Ross Young είχε πει πως είχε φτάσει στα αυτιά του ότι το iPhone SE 4 θα χρησιμοποιεί ένα πάνελ OLED από την BOE, με το τωρινό δημοσίευμα να επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: H Apple θα αργήσει να φέρει το Face ID κάτω από την οθόνη

Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα φήμη για τα σχέδια της Apple σχετικά με το Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.

Smartphones Apple iPhone 15 iPhone 15 Pro

iPhone 15 & 15 Plus αποδεικνύονται λιγότερο δημοφιλή από τους προκατόχους τους

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max της Apple ήταν τα smartphone με τις περισσότερες αγορές στις ΗΠΑ το πρώτο τρίμηνο του έτους.

Business AI Apple Tim Cook

Tim Cook: H Apple έχει πλεονεκτήματα στην παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη που θα τη διαφοροποιήσουν

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, μίλησε για το έργο της Apple σχετικά με τη γενετική τεχνητή νοημοσύνη.