MacBook Pro 16″ με M3 Max: Αγγίζει τα 7.200 $ με όλες τις αναβαθμίσεις

MacBook Pro, MacBook Pro 16″ με M3 Max: Αγγίζει τα 7.200 $ με όλες τις αναβαθμίσεις

Το MacBook Pro 16” με Μ3 Max, το κορυφαίο laptop της Apple που μόλις ανακοινώθηκε, θα σας κοστίσει 7.200 $ αν επιλέξετε όλες τις διαθέσιμες αναβαθμίσεις.

Η τιμή στο παρελθόν ανερχόταν στα 6.499 $, αλλά με την υποστήριξη για 128 GB Unified Storage, η μέγιστη μνήμη κοστίζει τώρα 1.000 $.

Το υψηλότερης ποιότητας MacBook Pro 16 ιντσών έχει βασικό κόστος 4.000 $ με CPU 16 πυρήνων, GPU 40 πυρήνων, 48 GB Unified Storage και SSD 1 TB. Η πλήρης αναβάθμιση της μνήμης κοστίζει 1.000 $, ενώ η επιλογή ενός SSD 8 TB προσθέτει άλλα 2.200 $. Το MacBook Pro 14 ιντσών μπορεί να αγοραστεί με τις ίδιες αναβαθμισμένες προδιαγραφές για 6.899 $.

Η Unified Storage 128 GB είναι διαθέσιμη μόνο με το τσιπ M3 Max. Το τσιπ M3 περιορίζεται στα 24 GB, όπως το τσιπ M2, ενώ το ‌M2‌ Pro υποστηρίζει έως και 36 GB.

Τα νέα μοντέλα MacBook Pro με M3 και M3 Pro θα αποσταλούν στους πελάτες από τις 7 Νοεμβρίου, ενώ τα μοντέλα M3 Max θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο μήνα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
TECHVIEW

Αξίζει γιατί είναι το καλύτερο.

yannis

ναι όντως κ το πήρα πριν 2 μήνες στα 3.129 ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad iPad Pro

Apple iPad Pro: Πώς τα πήγε το εξαιρετικά λεπτό tablet στο bend τεστ;

Τα νέα iPad Pro είναι οι πιο λεπτές συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η Apple, με το μοντέλο των 11 ιντσών να έρχεται στα 5,3 χιλιοστά

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Software Apple iOS

iOS 18: Η Apple ανακοινώνει τις λειτουργίες προσβασιμότητας – Eye tracking, φωνητικές εντολές κ.α.

Η Apple έκανε σήμερα προεπισκόπηση πολλών νέων λειτουργιών προσβασιμότητας που έρχονται αργότερα φέτος με ενημερώσεις λογισμικού.

Business Apple featured

Αυτός είναι ο οδικός χάρτης της Apple μέχρι το 2027: Αναδιπλούμενο iPhone, γυαλιά AR και αναδιπλούμενο iPad

Ο γνωστός leaker του Χ @Revegnus1 δημοσίευσε έναν οδικό χάρτη της Apple που μας οδηγεί μετά το 2027 και φαίνεται να προέρχεται από τον κορεατικό ιστότοπο Samsung POP.