Samsung Galaxy Z Fold 6: Φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον “πλήρη ανασχεδιασμό”

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον “πλήρη ανασχεδιασμό”

Νέα render που δημιουργήθηκαν από τον leakster David Kowalski και τον Pigtou, το Galaxy Z Fold 6 της Samsung θα τραβήξει τα βλέμματα από τα άλλα foldable της αγοράς, όταν κυκλοφορήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το Galaxy Z Fold 5 μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα foldable που κυκλοφορούν αλλά όλοι θα το ήθελαν λίγο ελαφρύτερο. Έτσι, η Samsung κατέθεσε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που υποδεικνύει πως το επόμενο μπορεί να είναι πιο λεπτό.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ, το Galaxy Z Fold 6 θα είναι πιο φαρδύ από το τρέχον μοντέλο, με μεγαλύτερες εξωτερικές και εσωτερικές οθόνες και διαφορετικό aspect ratio από πριν.

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον “πλήρη ανασχεδιασμό”

Η Samsung μπορεί επίσης να σχεδιάσει νέους μεντεσέδες για να βεβαιωθεί ότι το λεπτότερο προφίλ του δεν επηρεάζει την ανθεκτικότητα της συσκευής. Η εταιρεία φαίνεται να διερευνά έναν μεντεσέ με πολλαπλά περιβλήματα τοποθετημένα γύρω του συμμετρικά. Έτσι, το φορτίο της οθόνης θα μοιράζεται ομοιόμορφα. Ο μεντεσές συγκράτησης θα παρέχει πιθανώς σταθερά σημεία ακινητοποίησης, έτσι ώστε οι χρήστες να λαμβάνουν απτική ανάδραση όταν ανοίγουν και κλείνουν το τηλέφωνο.

Τέλος, τα render που βασίζονται στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δείχνουν μια νέα σχεδίαση συστοιχίας κάμερας, με μονάδες τοποθετημένες απευθείας στο πίσω μέρος της συσκευής.

Samsung Galaxy Z Fold 6, Samsung Galaxy Z Fold 6: Φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον “πλήρη ανασχεδιασμό”

Αν και το πραγματικό σχέδιο Galaxy Z Fold 6 μπορεί να μην ταιριάζει με αυτό στο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι πιο  κλεπτό και φαρδύ. Η αλλαγή στις διαστάσεις, μαζί με μια πιθανή μείωση της τιμής, θα μπορούσε να βοηθήσει τη Samsung να επανακτήσει την κυριαρχία της στην αγορά των πτυσσόμενων.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Διέρρευσαν οι πολυαναμενόμενες λεπτομέρειες και προδιαγραφές

Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 τους επόμενους μήνες, με διαρροές να έχουν ήδη αποκαλύψει πολλά.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung One UI

Samsung Galaxy A73 & Galaxy A33 αποκτούν τώρα το One UI 6.1

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα τη διάδοση του One UI 6.1 στις μεσαίας κατηγορίας συσκευές της και σήμερα είναι η σειρά των Galaxy A73 και Galaxy A33.

Internet Apple Samsung

H Samsung “τη λέει” στην Apple με τη νέα της διαφήμιση

Η Samsung χρησιμοποίησε στο νέο της σποτ το γεγονός ότι η Apple κατάφερε να αναστατώσει πολλούς ανθρώπους με τη διαφήμιση “Crush” που αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Ίσως έχει μία λιγότερη κάμερα αλλά καλύτερο ζουμ

Πριν κυκλοφορήσει το Samsung Galaxy S24 Ultra όλοι αναρωτιόνταν τι κάμερες θα είχε, με τις γνώμες να διίστανται.