Beyond 4.0: Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας για Α.Ι. έρχεται στην Θεσσαλονίκη

, Beyond 4.0: Το μεγαλύτερο συνέδριο τεχνολογίας για Α.Ι. έρχεται στην Θεσσαλονίκη

Το BEYOND 4.0 είναι το πρώτο διεθνές συνέδριο για τη Βιομηχανία 4.0 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την περιοχή MENA, η 1η διεθνής έκθεση για την τεχνολογία και την καινοτομία. Η έκθεση έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις σημερινές ανάγκες και να γίνει το σημείο συνάντησης των λαμπρότερων μυαλών, ταλέντων αλλά και προϊόντων όλου του κόσμου. Από κορυφαίους ομιλητές και εκθέσεις μέχρι την ανοιχτή καινοτομία, ζωντανές εμπειρίες και λανσαρίσματα προϊόντων η Ελλάδα θα ζήσει για πρώτη φορά το συνέδριο Beyond 4.0. Συγκεντρωμένοι σε μια σκηνή όλοι όσοι ξεζωρίζουν στον τομέα των καταναλωτικών τεχνολογιών θα έχουν την ευκαιρία να συνυπάρξουν σε μια υβριδική πλατφόρμα που στοχεύει στη μετατροπή της Θεσσαλονίκης σε κόμβο τεχνολογίας και καινοτομίας για την ευρύτερη περιοχή και θα συμβάλλει εποικοδομητικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρα μας.

Θεματολογία BEYOND 4.0

Το κύριο θέμα της τεχνολογικής πλατφόρμας του BEYOND 4.0 θα είναι το “THE FUTURE of AI”. Το θέμα θα αναπτυχθεί μέσω της εμπορικής έκθεσης με τα σήματα υψηλής τεχνολογίας, συνέδριο υψηλού επιπέδου με κεντρικούς ομιλητές, παράλληλα συνέδρια, εργαστήρια που οργανώνονται από startups αλλά και μεγάλες εταιρείες, παρουσίαση προϊόντων και υπηρεσιών, στρογγυλά τραπέζια και δικτύωση για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης. Μερικά από τα θέματα που θα συζητηθούν: AI in Economy, AI in Education, AI in Health, AI in Robotics, AI in Cybersecurity, AI – in Mobile & Telecom, AI in Business και πολλά άλλα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μαριος

θα μπορω να μπω χωρις να εχω κανει εμβολιο; πχ με rapid?

Κώστας Βλαχάκης

Λογική απορία. Θα σας πρότεινα να επικοινωνήστε με τους διοργανωτές για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το συνέδριο στο http://www.be4ond-expo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Business AI

To Figure 01 της OpenAI είναι πολύ πιο προηγμένο από το Optimus της Tesla

O Elon Musk έχει έναν επιπλέον λόγο να μισεί την OpenΑΙ, αφού το δικό της ρομπότ φαίνεται πολύ καλύτερο από το δικό του.

Business featured Google Google I/O

Google I/O: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία – Στις 14 Μαΐου φέτος

Το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google, I/O, είναι μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις, όχι μόνο για τους προγραμματιστές.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.