Facebook: Δίνει bonus 1.000 δολάρια σε κάθε υπάλληλο λόγω του κορονοϊού

, Facebook: Δίνει bonus 1.000 δολάρια σε κάθε υπάλληλο λόγω του κορονοϊού

Κάθε εταιρεία στον πλανήτη έχει επηρεαστεί από τον κορονοϊό ο οποίος έχει καταφέρει γρήγορα να εξαπλωθεί παντού, με αποτέλεσμα οι εταιρείες να αναγκαστούν είτε να κλείσουν οριστικά, είτε να ζητήσουν από τους υπάλληλους τους να εργαστούν από το σπίτι. Μετά την Amazon η οποία ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει $5 εκατομμύρια σε εταιρείες στο Σιάτλ, έρχεται ο Mark Zuckerberg να ανακοινώσει ότι η Facebook θα δώσει επιπλέον $1.000 στους υπαλλήλους της. Τα bonus αυτά θα δοθούν στους υπαλλήλους από τις αρχές Απριλίου.

 

 

Επιπλέον, ορισμένοι υπάλληλοι πλήρους απασχόλησης της εταιρείας έχουν αναλάβει να φέρουν εις πέρας τις εργασίες εργολάβων, με σκοπό αυτοί να μείνουν στο σπίτι τους. Όσον αφορά τους ανθρώπους που εργάζονται στην Facebook και πληρώνονται με την ώρα, το Facebook θα φροντίσει να καλύψει όλες τις αποδοχές ακόμη και αν δεν μπορούν να εργαστούν.

Ταυτόχρονα, το Facebook ανακοίνωσε ότι υπάλληλοι από το Σιάτλ και το Bay Area, πρέπει να εργαστούν από το σπίτι με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού. Τέλος, ο ίδιο ο Mark Zuckerbeg, χρηματοδοτεί τους ελέγχους για κορονοϊό στο Bay Area μέσα από τις φιλανθρωπικές του οργανώσεις.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.