Γενική Ταχυδρομική: Θα δώσει 300 ευρώ μπόνους σε όλους τους εργαζόμενούς της

, Γενική Ταχυδρομική: Θα δώσει 300 ευρώ μπόνους σε όλους τους εργαζόμενούς της

Η Γενική Ταχυδρομική θα δώσει 300 ευρώ μπόνους σε όλους τους εργαζόμενούς της σε όλα τα καταστήματα της σε δωροεπιταγές όπως μαθαίνουμε.

Συγκεκριμένα οι δωροεπιταγές θα αφορούν τα συγκεκριμένα ποσά και καταστήματα, 80€ Κωτσόβολο, 20€ funky Buddha, 20€ pharmacy295 και 30€ perfectoys. Τα υπόλοιπα 150 ευρώ θα δωθουν και πάλι με τη μορφή δωροεπιταγής για άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η απόφαση αυτή της Γενικής Ταχυδρομικής έρχεται σε συνέχεια της πολύ δύσκολης και πιεστικής κατάστασης που έχουν βρεθεί εδώ και αρκετές εβδομάδες οι εργαζόμενοι της εταιρείας λόγω του τεράστιου όγκου παραδόσεων που έχουν να διαχειριστούν.

Τα προβλήματα με τις εταιρίες ταχυμεταφορών συνεχίζονται και μεγάλο ποσοστό παραδόσεων καθυστερούν υπερβολικά.

Ακούμε ότι για κάποιους η κατάσταση θεωρείται ότι έχει εξομαλυνθεί κάποιοι άλλοι συνεχίζουν τα παράπονα για παραγγελίες προϊόντων που ακόμα δεν έχουν φτάσει στα χέρια τους.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η δύσκολη κατάσταση συνεχίζεται και θα συνεχιστεί όσο τα φυσικά καταστήματα λιανικής παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το Click Away μπορεί να δίνει κάποιες ανάσες όχι όμως όσες χρειάζεται το σύστημα για να επανέλθει γρήγορα σε μια κάποια «κανονικότητα».

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aglknk

Εγώ θα πρότεινα να δώσει πρώτα τα δέματα στους παραλήπτες…

doesnot matter

εγω θα προτεινα να ειμαστε ανθρωποι πρωτα και να μην ειμαστε ζωα και να θεωρουμε οτι μονο εμεις υπαρχουμε…

nkgkrs

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Vagelis

Αυτό ακριβός που είπες

JοhbT

Συμφωνώ

Marios

Μια ζωή πίσω θα ήμαστε αν λέτε να μην τους πριζουμε, θα μπορούσαν Απ τη προηγούμενη καραντίνα να φτιάξουν τα λάθη τους και να πάρουν προσωπικό Απ τη στιγμή που και τα δικά τους κέρδη θα ανέβαιναν κ δεν το έκαναν, αλλά προτίμησαν να γεμίσουν τσέπες και να στραγγιξουν το ήδη υπάρχον προσωπικό, οπότε όχι δεν τους δικαιολογώ, εξαιτίας της απληστίας μερικων ημαστε εδώ που ήμαστε

Deal with it

Εντάξει οκ δεν είναι και σαν τους αλήτες των ΕΛΤΑ που όταν ρωτάς για το δέμα σου που είναι δήθεν σε διανομή 20 μέρες τώρα!!! Λένε αερολογιες και όταν θελήσεις να γίνουν πιο συγκεκριμένοι σου κλείνουν το chat σαν να σου λένε άι και γ@mισ@@…

Χρήστος

Μήπως θα πρότεινες να σταυρώσουν και τούς εργαζόμενους;;; Ατομισμός- Ανθρωποφαγία- το δέμα μου να πάρω και οι άλλοι ας πεθάνουν, 21 αιώνα καλώς ήρθες

Ε.Π.

Πες τα!
Δε μπορω να ακουω αλλες μ@λ@κιες

Θέμης

Έπρεπε να είχανε φροντίσει να προσλάβουν έκτακτο προσωπικό,μιας που ξέρανε απο το προηγούμενο lockdown τι θα συμβεί. Εμείς δεν πληρώνουμε κανονικά για την υπηρεσία που προσφέρουν? Ή μήπως είδατε να μειώνουν το κόστος της αποστολής? Μην τα θέλουν όλα δικά τους. Βέβαια πάντα οι εργαζόμενοι την πληρώνουν.Επισης κάτι διάβασα πως ο αποστολέας δικαιούται αποζημίωση 6 ευρώ για κάθε μέρα καθυστέρησης! Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο ισχύει ή θα κάτι τέτοιο. Μήπως να κρατήσουν και μερικά χρήματα για τις αποζημιώσεις καλύτερα?

Vultrus

Σιγά τα λεφτά που θα δώαουν και μάλιστα σε δωροεπιταγές.Ένα χιλιάρικο στο χέρι έπρεπε να δώσουν στον καθένα.Φραγκορούφιανοι!!!

JοhbT

Αυτά δεν είναι λεφτά, μόνο και μόνο που δημοσιεύθηκε τέτοιο άρθρο είναι καθαρά για τα Clicks λόγου τίτλου…
Παπατζιές στου εργαζομένου την πλάτη όλοι…

SUPS 👨‍⚖️

συμφωνω απολυτως

Αλέξανδρος

Ας δώσουν τα δέματα στην αρχή,και μετά τα λεφτα

Πετρος

Σε πήραξε εσένα που θα πάρουν μπόνους οι εργαζόμενοι που έχουν φτύσει αίμα και άργησε το μπλουζάκι σου?Μνημόνια κορονοιος και περισσότερα μας αξίζουν παρτακιδες

Ovelix

Θετικό μεν, δεν θα πάρουν και 300€ στο χέρι δε… γιατί σε υποχρεώνει αυτά τα 300€ να τα ξοδέψεις σε 80€ Κωτσόβολο, 20€ funky Buddha, 20€ pharmacy295, 30€ perfectoys και 150 ευρώ σε άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα, και είμαι σίγουρος πως όλοι οι υπάλληλοι θα τα θέλανε να τα πάρουν στο χέρι για να καλύψουν ανάγκες που έχουν και όχι να ψωνίζουν με το ζόρι κάτι που δεν χρειάζονται μόνο και μόνο επειδή έχουν την δωροκάρτα και δεν θέλουν να πάει χαμένη…

Χρήστος

Θετικό να πάρεις 300 ευρώ επιπλέον όταν δουλεύεις 12 ώρες;

Ovelix

Άνοιξε καλύτερα τα μάτια σου και διάβασε τι γράφω γιατί έχω την εντύπωση πως εκτός από την πρώτη λέξη δεν διάβασες τίποτε άλλο από όσα γράφω.

Πρόδρομος

Πες τα ρε φίλε

LAZOS26

Τα υπολοιπα 150 θα ειναι δωροεπιταγες σε μεγαλα σουπερ μαρκετ.τουλαχιστον ειναι μια κινηση που αλλοι εργοδοτες δεν θα την κανανε καν.Τουλαχιστον σε αυτο τους αξιζει συνχαρητηρια!!!

Demi

Αυτοί που δουλεύουν στην αποθήκη χτυπάνε 12 και 14 ώρες και οκ να πάρουν μπόνους έστω και σε μορφη δώροεπιταγής, από το τίποτα… Το αστείο είναι πως θα πάρουν ΚΑΙ οι οδηγοί/διανομεις που δουλεύουν κανονικα το ωράριο τους και πάνε ωραια και καλά σπίτι τους νορμαλ ώρες… Άρα αυτοί που κάνουν υπερωρίες… Κοροϊδα..; Και για το κατάστημα που γνωρίζω να ξέρετε έκανε προσλήψεις έκτακτες λόγω φόρτου. Μην κρίνετε αν δεν γνωρίζετε…

Γιώργος Βάιος

Οι οδηγοί εργάζονται 8ωρο?

Ε.Π.

Οτι θες λες μου φενεται
Δηλαδη εμενα που ειναι διανομεας και δουλευει 14ωρα+ ειναι αυτος που δε κουραζετε και ειναι ο αποθηκαριος??? σοβαρα μας μιλας τωρα??

Antonis

Να διορθωθει ο τιτλος.
Δινονται δωροεπιταγες αξιας 300 ευρω και οχι 300 ευρω.
Αλλο τα μετρητα και αλλο οι δωροεπιταγες απο συνεργατες!!!

Αφροδίτη

Η γενική ταχυδρομική (στα Χανιά τουλάχιστον) ήταν και είναι αθλια εταιρεία. Δεν πρόκειται για απάνθρωπη συμπεριφορά… Ως πελάτισσα, πληρώνω τα μεταφορικά μου για να παραλάβω το δέμα μου και ούτε το παραλαμβάνω ποτέ (έστω και με καθυστέρηση, ευτυχισμένη θα ήμουν, αλήθεια) και ούτε σηκώνουν ποτέ κανένα τηλέφωνο. Κι αν ποτέ επικοινωνήσω μαζί τους, μου λένε ψευδώς ότι ήρθαν και δε με βρήκαν, ενώ δεν ήρθαν ποτέ (το παραδέχονται αργότερα ότι δεν ήρθαν και είπαν ψέματα… πολύ γέλιο) και ότι πρέπει εγώ να πάω να το πάρω. Να πάω… δε λέω… αλλά να μου επιστρέψουν τα μεταφορικά στο χέρι. Επειδή οι υπάλληλοί τους κακοπληρώνονται ή τους τρέχουν, δε φταίω εγώ να χρεώνομαι μια υπηρεσία που δεν την λαμβάνω ποτέ. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με ανθρωπιά, αλλά με κοινή λογική.

Last edited 3 years πριν by Αφροδίτη
RP

Ας πληρώσουν τις υπερωρίες στους εργαζόμενους, που τους ζητάνε να δουλεύουν και μετά κάνουν το κορόιδο!!! Και γλυτώνουν το ΙΚΑ των υπερωριών και δεν δίνουν τα λεφτά για τις υπερωρίες!! Η συμπεριφορά τους δε στο πελάτη , απλά ανεπίτρεπτη…. Το χειρότερο courier , τουλάχιστον στη περιοχή της Τρίπολης όπου μένω!!!

Vato loco

Ασχολίαστο το ότι έδωσε σε όλους μπόνους με δωροεπιταγες καποιοι δε πηραν ΤΙΠΟΤΑ και σε ερώτηση “γιατι”? Η απάντηση ήταν δεν φταίμε εμείς αλλά οι αλλοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.