Η Oraton συμμετέχει στο Google Enterprise Professional Program

Η εταιρία Oraton Simulation Intelligence Technologies ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Google Enterprise Professional Program ως πιστοποιημένος συνεργάτης (certified partner) του Google Earth – Enterprise Geo Products. Η Oraton θα υποστηρίξει τους πελάτες της ετσι ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη αξία μέσω της εφαρμογής του Google Earth στην επιχείρηση τους, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η εταιρία Oraton Simulation Intelligence Technologies παρέχει λύσεις για τον κλάδο της Άμυνας και των Γεωχωρικής Εφαρμογών (Defense Simulation & Geospatial Intelligence), ενώ ακόμη προσφέρει υπηρεσίες στον τομέα των Χωρικών Πληροφοριακών Συστημάτων (Spatial Information Systems – SIS) για οργανισμούς του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Η Oraton επικεντρώνεται στον τομέα της παροχής Στρατηγικών και Τεχνικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Strategic and Technical Consulting) και Υπηρεσιών Ενοποίησης Συστημάτων (Systems Integration Services) για την Άμυνα, άλλους προμηθευτές – integrators καθώς και Οργανισμούς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών στην Τηλεπισκόπηση και στην Φωτογραμμετρία.

Δείτε επίσης:
> Η Earth Solutions εφαρμόζει την έκδοση 3 του Google Earth Enterprise
> Βιντεοπροβολέας Optoma HD80 με HDMI v1.3 και ανάλυση Full HD
> Κωδικός: Home Cinema – Διάβασε πριν αγοράσεις

Επεξεργάστηκε την 19 Δεκεμβρίου 2007 18:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.