Sony: 5 Ιανουαρίου η επίσημη παρουσίαση στην CES 2016

Η πρώτη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας που γίνεται αρχές του χρόνου είναι η CES (Consumer Electronics Show) και λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας φιλοξενώντας την αφρόκρεμα της τεχνολογίας. Εκεί θα βρεθεί και φέτος Sony, η οποία σήμερα ανακοίνωσε ότι το press event της θα πραγματοποιηθεί 5 Ιανουαρίου στις 5 (τοπική ώρα).

Η ανακοίνωση της ημερομηνίας συνοδεύεται από ένα teaser το οποίο τα πιο δημοφιλή δείχνει προϊόντα της σε διάφορες κατηγορίες, smartphones, VR headset, κάμερα, μουσική, TV κλπ.

Βρισκόμαστε σχεδόν έναν μήνα πριν την επίσημη παρουσία της στην CES, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει να διαρρέει κάποιο smartphone, οπότε δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να ανακοινωθεί. To μόνο που έχει κυκλοφορήσει ως φήμη είναι το Sony Xperia Z5 Ultra με οθόνη στις 6.44 ίντσες και επεξεργαστή Snapdragon 820.

Αυτές όμως είναι δικές μας υποθέσεις που βασίζονται σε φήμες και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.

Πηγή

Σχόλια

  • Δεν νομίζω να αφορα κινητό. Μαλλον φωτογραφικές μηχανες, ακουστικά και το καινούργιο smartband θα ανακοινώσουν. Κινητο θα ανακοινώσουν μετα το Galaxy S7 και θα είναι στις 5,2 ιντσες μαζι με το επομενο tablet.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.