Νέα MacBook, ανανεωμένα iPad και φτηνότεροι iMac το 2014;

Όπως είχε πει ο CEO της Apple, Tim Cook, το 2014 θα είναι μια χρονιά θαυμάσιων προϊόντων για την Apple, επιβεβαιώνοντας τους αναλυτές του KGI Securities και ειδικά τον Ming-Chi Kuo ο οποίος εκτιμά πως το 2014 θα φέρει αλλαγές στα MacBook Pro, στους iMac και στα iPad. Πιο συγκεκριμένα, αναμένεται MacBook Pro 12 ιντσών με Retina Display, ανανεωμένο σχεδιασμό, ελαφρύτερο και φτηνότερο από τα τωρινά MacBook Air, με εκτιμώμενη κυκλοφορία το φθινόπωρο του 2014.

Όσον αφορά τους iMac, υπάρχουν εκτιμήσεις πως η Apple θα κυκλοφορήσει φτηνότερους iMac μιας και δεν κατάφεραν να φτάσουν τους στόχους πωλήσεων που είχαν θέσει. Με τον φτηνότερο iMac η Apple θέλει να κοντράρει τα Windows desktop υπολογιστές, με εκτιμώμενη κυκλοφορία το φθινόπωρο του 2014. Τέλος, στον τομέα των iPad, πιστεύεται πως θα διατηρηθεί το ίδιο μέγεθος της συσκευής και ότι η ανάλυση της οθόνης θα μεγαλώσει και αυτή όπως και τα ppi (pixels per inch).

Επιπλέον, τα iPad Mini της τρίτης γενιάς, θα διατηρήσουν την Retina ανάλυση, μιας και πιστεύουν πως τα iPad Mini που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα, θα εφοδιαστούν και αυτά με Retina Display. Αυτό που μένει να δούμε είναι όχι μόνο αν θα βγουν αληθινές οι εκτιμήσεις του KGI Securities, μιας και είχαν προβλέψει σωστά για τη σειρά προϊόντων της Apple για το 2013, αλλά και για το τι ετοιμάζει η Apple για το 2014, που δείχνει προθέσεις να κάνει όλο και περισσότερα προϊόντα ακόμα πιο προσιτά για το ευρύ κοινό. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Νέα MacBook, Νέα MacBook, ανανεωμένα iPad και φτηνότεροι iMac το 2014;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Apple και προσιτά είναι δύο λέξεις πού δεν πάνε μαζί , όπως και να έχει κερδισμένος θα βγει ο καταναλωτής!

Loginet.gr

Θα είναι σαν το “φτηνό” iphone, προσβάσιμο για όλο το λαό! Βρε που τα πουλάνε αυτά?!?!?

kwstas32

Οπως ειπώθηκε και πιο πάνω οτιδήποτε παράγει η Apple και η λέξη φθηνό δεν πάνε ποτέ μαζι και ούτε και πρόκειται να πάνε… Εκτός και αν τους έκαναν πλύση εγκεφάλου…

Tony

Παντως η Apple δεν ανακοινωσε ποτε φθηνο iPhone για οσους μπερδευονται ακομα

Αποστόλης Ρόδος

Σωστός ο Tony … ανακοίνωσε οικονομικότερο του ακριβότερου … 😛

Αφ’ενός θα συμφωνήσω για την ασυμβατότητα Apple-χαμηλής τιμής.
Αφ’ετέρου δεν ξέρω αν θα είναι για να βοηθήσει ή να μπερδέψει ακόμα περισσότερο τους πελάτες.
Ο κόσμος έχει την τάση να ξοδεύει λεφτά για το brand και όχι για τις δυνατότητες τους.
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος θα δώσει ένα μηνιάτικο για ένα iphone που δεν κάνει κάτι περισσότερο από κλήσεις, texting και ένα απλό σερφάρισμα στα social media, απαιτήσεις που θα ικανοποιούνταν με πολύ πιο απλές συσκευές.
Το ίδιο ισχυεί και με άλλα brands.
Αν δεν εκαπιαδευτεί ο πελάτης να αγοράζει με γνώμονα το ισοζύγιο απαιτήσεις – αξία συσκευής και συνεχίζει να τα θεωρεί fashion – prestige models τότε κάθε κίνηση λανσαρίσματος οικονομικότερων μοντέλων περισσότερο θα έχει να κάνει με την εξαπάτηση του κοινού παρά με οτιδήποτε άλλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Samsung

Samsung Odyssey OLED G9 (G95SC): Νέο gaming monitor με προηγμένη τεχνολογία AI upscaling

Η Samsung Odyssey OLED G9 διαθέτει λεπτεπίλεπτο σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα κομψό, μεταλλικό πλαίσιο. Στο πίσω μέρος της οθόνης κρύβεται το δημοφιλές CoreSync και Core Lighting+.

Computers featured

Προτάσεις για να χτίσετε ένα οικονομικό gaming PC

Για να χτίσεις ένα οικονομικό gaming PC, θα πρέπει να επιλέξεις τα σωστά εξαρτήματα (hardware) σε συνδυασμό με τον προϋπολογισμό σου (budget).

Computers Qualcomm Qualcomm Snapdragon

H Qualcomm έτοιμη να ανακοινώσει τον νέο Snapdragon

Η Qualcomm ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία του νέου chipset Snapdragon με μια ανάρτησή της στη δημοφιλή κινεζική social media πλατφόρμα Weibo.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.