Η Dbrand αποσύρει τα Darkplates για το PlayStation 5

, Η Dbrand αποσύρει τα Darkplates για το PlayStation 5

Πριν από μερικούς μήνες, η Dbrand έθεσε στην κυκλοφορία τις Darkplates, ένα σετ ματ μαύρων Faceplates για την κονσόλα PS5, που την μετέτρεπε σε μια ολοκληρωτικά μαύρη κονσόλα. Η Dbrand δήλωνε εξαρχής πως τα Darkplates είναι “εντελώς νόμιμα” και έλεγε στη Sony «Προχωρήστε, μηνύστε μας».

Από το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, τα Darkplates δεν είναι πλέον διαθέσιμα, αφού η εταιρεία έλαβε επιστολή παύσης και αποχώρησης από τη Sony και τα απέσυρε από την κυκλοφορία.

Στην επιστολή, την οποία μοιράστηκε η Dbrand με το The Verge, διατυπώνονται συγκεκριμένα παράπονα από τη Sony, η οποία ζητά από την Dbrand «να σταματήσει αμέσως και οριστικά κάθε μάρκετινγκ και προώθηση και να σταματήσει όλες τις πωλήσεις faceplates παγκοσμίως που περιλαμβάνουν τη διαμόρφωση προϊόντος των προσόψεων PS5 του SIE [Sony Interactive Entertainment] ή οποιαδήποτε παρόμοια διαμόρφωση προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων χωρίς περιορισμό όλων των τύπων προσώπων που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή προς πώληση στο dbrand.com».

Από την πλευρά της, η Dbrand δεν είναι σύμφωνη με το να σταματήσει οριστικά την πώληση των προϊόντων αλλά επισημαίνει ότι θα συμμορφωθεί προς το παρόν. «Επιλέξαμε να υποταχθούμε στα αιτήματα των τρομοκρατών … προς το παρόν», γράφει σε ανάρτηση 1.666 λέξεων στο subreddit της εταιρείας μιλώντας σκληρά για τη Sony.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Games PlayStation PlayStation 5 Xbox

PS5: Παιχνίδι του… Xbox πρώτο σε πωλήσεις στο Playstation Store

To Xbox αποφάσισε να μοιραστεί κάποια πρώην αποκλειστικά παιχνίδια της με το Playstation και ένα από αυτά κάνει πάταγο στο store.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Gear features PlayStation 5 Sony

Sony DualSense V2: Διέρρευσε το χειριστήριο και έχει διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Ένα χειριστήριο DualSense V2 από τη Sony εμφανίστηκε πριν την ώρα του στο επίσημο υποκατάστημα του Best Buy στον Καναδά.