Gear

Διέρρευσε το Desktop Dock του Galaxy S8 με ενσωματωμένο ανεμιστηράκι

Μια από τις πρώτες πληροφορίες που ακούσαμε για το Samsung Galaxy S8 ήταν ότι θα έχει ένα feature όπως το Windows Continuum. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Continuum επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το κινητό σε μια οθόνη και ουσιαστικά να το μετατρέψουν σε υπολογιστή.

Σήμερα διέρρευσε εικόνα από το DeX Station (Desktop Experience) του Samsung Galaxy S8. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως θα λειτουργεί, αλλά λογικά θα σου επιτρέπει να συνδέσεις το κινητό με μια εξωτερική οθόνη, ποντίκι και πληκτρολόγιο για αλληλεπίδραση με desktop app και καλύτερη παραγωγικότητα.

Το DeX Station θα διαθέτει 2 θύρες USB-A, 1 Ethernet, 1 USB-C για την φόρτιση και 1 HDMI. Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει και ενσωματωμένο ανεμιστήρα για να κατεβάζει την θερμοκρασία όταν χρειαστεί. Σίγουρα η Samsung θέλει να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις, αν ανέβει επικίνδυνα η θερμοκρασία όταν για παράδειγμα βλέπεις 4K video στα 30 fps.

Θεωρητικά θα υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσεις ένα εξωτερικό USB-C monitor και να χρησιμοποιήσεις την ενέργεια αυτή για να φορτίσεις το Galaxy S8. Επίσης, να πούμε ότι η θύρα Ethernet είναι σχεδιασμένη για 100Mbps, ενώ οι θύρες USB-A χρησιμοποιούν ταχύτητες 2.0.

Η τιμή του DeX Station εμφανίζεται στα 150 ευρώ. Περισσότερα θα μάθουμε σε λίγες μέρες (29 Μαρτίου), που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση των Samsung Galaxy S8 και Samsung Galaxy S8+.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 22 Μαρτίου 2017 14:26

Σχόλια

  • Αμα ειχε υδρόψυξη να τα δικαιολογήσω τα 150 ευρώ αλλα αυτό το πραγμα ουτε 30 δεν αξιζει... Ουτε η Vertu δε βαζει τέτοιες τιμές. Και υποτίθεται ότι η Samsung πριν μερικά χρόνια διακρινοταν ότι εδινε χαρακτηριστικα σε χαμηλή τιμη αλλα τωρα κανει ακριβως το αντίθετο.

  • για το L950Xl το είχα βρεί στα 99Ε διότι στην Ελλάδα δεν το έδιναν δωρεάν όπως σε άλλες χώρες.
    Τα 149$ πιστεύω είναι η τιμή που βάζει ένα κατάστημα για τις προπαραγγελίες οπότε η λογική λεέι ότι μάλλον θα το έχουν δώρο για κάποιο χρονικό διάστημα αν πάρεις την συσκευή.
    Πάντως η Samsung αρχίζει και πουλάει(εστω και στο 1.000Ε) ολοκληρωμένο πακέτο αν ισχύουν οι φήμες για AKG ακουστικά.
    Μακάρι να έχει multitasking κάτι που δεν είχα στο 950Xl

  • Στο 950 το multitasking είναι η δυνατότητα να δουλεύεις το τηλέφωνο ανεξάρτητα από το τι ανοίγεις και επεξεργάζεσαι σε continuum mode.

  • 2 Πράγματα :
    πρώτον: πόσο μπροστά ήταν η Microsoft που το έκανε πρώτη
    δευτερον: δεν θα έχει καμία χρηστικότητα. Android σε desktop ; Όχι, εκεί τα windows είναι μονόδρομος. Περιμένουμε το surface phone που θα τρέχει windows 10 cloud, πράγμα που θα ανοίξει νέο κόσμο δυνατοτήτων !

  • Βασικά το creators update θα φέρει multitasking στο continuum στα 950 και 950xl και μερικά ακόμη ωραία πραγματάκια. Και όταν λέω multitasking εννοώ να έχεις ανοιχτά παράθυρα δίπλα το ένα στο άλλο, γιατί κατα τα άλλα οι εφαρμογές παραμένουν ανοιχτές έτσι κι αλλιώς απλά δε μπορείς να τις έχεις ταυτόχρονα.
    Τώρα στη συγκεκριμμένη περίπτωση μένει να δούμε τι έχει κάνει η Samsung ποιες εφαρμογές θα υποστηρίζονται αν όχι όλες κλπ Μακάρι να δουλεύει σωστά θα έχει μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τους υπόλοιπους. Πάντως 150 ευρώπουλα για ένα dock πολλά τα βλέπω βέβαια το καλό είναι οτι έχει και ethernet.

  • Κάτι παρόμοιο είχε και η Sony στα z αλλά χωρίς ανεμιστήρακι και πολύ πιο χαμηλή τιμή από αυτήν εδώ....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.