Google Project Glass, Αυτόματη λήψη φωτογραφιών κάθε 10 δευτερόλεπτα

Σιγά – σιγά, η Google αποκαλύπτει τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Project Glass. O συνιδρυτής της Google, Sergey Brin, είπε στους δημοσιογράφους ότι τα interactive γυαλιά της Google θα έχουν την ικανότητα να τραβούν φωτογραφίες αυτόματα κάθε 10 δευτερόλεπτα, δημιουργώντας έτσι ένα ιστορικό του τι βλέπετε με αυτά.

Σε μία δοκιμή που έκανε ο ίδιος, τα γυαλιά τραβούσαν εικόνες από την οδήγησή του και τις έστελναν αυτόματα στο προφίλ του στο Google+. Η εικόνα που έστελναν τα γυαλιά ήταν ανάλυσης 512×384 pixels, όχι και πολύ υψηλής ανάλυσης θα μπορούσε να πει κανείς. Τη φωτογραφία, όπως ακριβώς προκύπτει από τα γυαλιά χωρίς καμία επεξεργασία, μπορείτε να τη δείτε παρακάτω. Κλείνοντας, αρκεί να αναφερθεί ότι ο Brin είπε πως το Google Project Glass θα είναι εμπορικά διαθέσιμο στο ευρύ κοινό από το 2014 και έπειτα.

Πηγή

Σχόλια

  • Πίστεψέ με azriel84 έχω φάει και εγώ το σκάλωμα να το ανακαλύψω, αλλά αυτό το άτιμο 384 pixels της ανάλυσης της φωτογραφίας που παίρνει το Google Project Glass είναι η αιτία που κρύβεται το τιμόνι. Αμερικάνικο μου φαίνεται πάντως...

  • Σκέψου να ξεχάσεις το αυτόματο ανέβασμα φωτογραφιών ανοιχτό και να σταματήσεις σε μια τουαλέτα για... not so pretty

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.