Ο κατάλληλος τύπος μπαταρίας για κάθε συσκευή

Μετά τα tips για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια οι μιας χρήσης και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, η Energizer μας δείχνει τον κατάλληλο τύπο μπαταρίας για κάθε συσκευή. Η επιλογή της σωστής μπαταρίας έχει εξίσου μεγάλη σημασία διότι με τον τρόπο αυτό δεν έχεις απλά μεγαλύτερη διάρκεια στη ζωή της μπαταρίας, αλλά την προστατεύεις από διαρροές και ρήξη.

Με τη σωστή χρήση της μπαταρίας σημαίνει ότι πιο σπάνια την αλλάζουμε, επομένως εξοικονομούμε χρήματα. Μάθε πως να εξοικονομήσεις χρήματα στο loveyourdevices.gr

Energizer advertorial, Ο κατάλληλος τύπος μπαταρίας για κάθε συσκευή

Όταν μιλάμε για συσκευές όπως gps, κάμερες, φλας, και άλλες συσκευές υψηλής τεχνολογίας, ο κατάλληλος τύπος μπαταριών είναι οι Energizer Lithium γιατί προσφέρουν έως 11 φορές μεγαλύτερη διάρκεια σε φωτογραφικές μηχανές, είναι τεσταρισμένες σε ακραίες θερμοκρασίες και 33% πιο ελαφριές για εύκολη μεταφορά.

Συσκευές όπως φακός, ρολόι, walkie talkie, συναγερμός καπνού, κατάλληλη είναι η Ultra+ που διαρκεί έως και 10 χρόνια και προσφέρει προστασία κατά των διαρροών.

Η Energizer classic είναι μια οικονομική και συμφέρουσα λύση για συσκευές όπως ρολόι τοίχου, ξυπνητήρι που έχει χαμηλή κατανάλωση.

Τέλος, οι Energizer High Tech είναι κατάλληλες για συσκευές όπως τα παιχνίδια των παιδιών, για να μην τρέχεις κάθε τρεις και λίγο να αλλάζεις. Προσφέρουν έως 80% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις απλές αλκαλικές.

Energizer advertorial, Ο κατάλληλος τύπος μπαταρίας για κάθε συσκευή

Advertorial

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Energizer

Energizer Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000 mAh!

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Avenir Telecom είχε συσκευάσει μια μπαταρία 18.000 mAh σε smartphone και τώρα επιστρέφει με ένα με 28.000 mAh!

Smartphones Energizer

MWC 2019: Η απάντηση της Energizer στα foldable κινητά ονομάζεται Power Max P8100S

Η Energizer μετά από την παρουσίαση του Power Max P18K Pop, ενός κινητού με χωρητικότητα μπαταρίας 18.000 mAh, μας εντυπωσίασε με ακόμα μία συσκευή, το Power Max P8100S, ενός 5G foldable κινητού.

Smartphones Energizer MWC 2019

MWC 2019: Το Energizer Power Max P18K Pop είναι ένα power bank με ενσωματωμένο smartphone;

Κατά τη διάρκεια της MWC 2019 έχουμε δει κάθε είδους συσκευές, με τελευταίο παράδοξο το foldable smartwatch Nubia Alpha. Κι εκεί που πιστεύαμε ότι τα έχουμε δει όλα, ήρθε η Energizer και αποκάλυψε όσα έκρυβαν οι πρώτες φωτογραφίας του Power Max P18K Pop.

Smartphones Energizer

Energizer Power Max P18K Pop: Θα έχει 18.000mAh μπαταρία και διπλή pop-up selfie κάμερα

Τα smartphone της Energizer βρίσκονται στην αγορά εδώ και καιρό και το κύριο χαρακτηριστικό τους, όπως είναι αναμενόμενο, είναι η μπαταρία τους. Αυτή τη φορά η Avenir Telecom δημιούργησε μια πιο premium συσκευή, το Energizer Power Max P18K Pop.