Ο κατάλληλος τύπος μπαταρίας για κάθε συσκευή

0

Μετά τα tips για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια οι μιας χρήσης και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, η Energizer μας δείχνει τον κατάλληλο τύπο μπαταρίας για κάθε συσκευή. Η επιλογή της σωστής μπαταρίας έχει εξίσου μεγάλη σημασία διότι με τον τρόπο αυτό δεν έχεις απλά μεγαλύτερη διάρκεια στη ζωή της μπαταρίας, αλλά την προστατεύεις από διαρροές και ρήξη.

Με τη σωστή χρήση της μπαταρίας σημαίνει ότι πιο σπάνια την αλλάζουμε, επομένως εξοικονομούμε χρήματα. Μάθε πως να εξοικονομήσεις χρήματα στο loveyourdevices.gr

Energizer advertorial

Όταν μιλάμε για συσκευές όπως gps, κάμερες, φλας, και άλλες συσκευές υψηλής τεχνολογίας, ο κατάλληλος τύπος μπαταριών είναι οι Energizer Lithium γιατί προσφέρουν έως 11 φορές μεγαλύτερη διάρκεια σε φωτογραφικές μηχανές, είναι τεσταρισμένες σε ακραίες θερμοκρασίες και 33% πιο ελαφριές για εύκολη μεταφορά.

Συσκευές όπως φακός, ρολόι, walkie talkie, συναγερμός καπνού, κατάλληλη είναι η Ultra+ που διαρκεί έως και 10 χρόνια και προσφέρει προστασία κατά των διαρροών.

Η Energizer classic είναι μια οικονομική και συμφέρουσα λύση για συσκευές όπως ρολόι τοίχου, ξυπνητήρι που έχει χαμηλή κατανάλωση.

Τέλος, οι Energizer High Tech είναι κατάλληλες για συσκευές όπως τα παιχνίδια των παιδιών, για να μην τρέχεις κάθε τρεις και λίγο να αλλάζεις. Προσφέρουν έως 80% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις απλές αλκαλικές.

Energizer advertorial

Advertorial

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα