LG OLED G1 Evo: Κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα οι νέες τηλεροάσεις της σειράς

, LG OLED G1 Evo: Κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα οι νέες τηλεροάσεις της σειράς

Η LG παρουσιάζει τη νέα σειρά τηλεοράσεων OLED G1 Evo που διατίθεται σε 77, 65 και 55 ίντσες με 4K ανάλυση, προσφέροντας μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Με επανασχεδιασμένο πάνελ που περιλαμβάνει μία επιπλέον στρώση και ισχυρότερο υλικό εκπομπής, οι νέες OLED τηλεοράσεις αποδίδουν πιο φωτεινές και ευκρινείς εικόνες, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης.

Διαθέτοντας 100 εκατομμύρια εξελιγμένα αυτο-φωτιζόμενα υπο-pixels, παράγουν το τέλειο μαύρο και ακριβή χρώματα με εξαιρετικό ρεαλισμό και μοναδικά σχέδια, ενώ η πιστότητα χρωμάτων επιτυγχάνεται στο 100%, σύμφωνα και με την παγκοσμίου φήμης εταιρεία δοκιμών, Intertek. Στην εξαιρετική απόδοση του περιεχομένου, συμβάλλει και ο ενσωματωμένος επεξεργαστής α9 Gen4 AI 4K, ένα επαναστατικό τσιπ που χρησιμοποιεί deep-learning αλγόριθμους για την ανάλυση και βελτιστοποίηση του περιεχομένου, ρυθμίζοντας την εικόνα και τον ήχο αυτόματα.

Παράλληλα, οι G1 τηλεοράσεις ξεχωρίζουν για τον απίστευτα λεπτό σχεδιασμό τους και τη δυνατότητα της απόλυτης εφαρμογής τους στον τοίχο , μετατρέποντας το σαλόνι σε μουσείο μοντέρνας τέχνης. Με την επιτοίχια τοποθέτησή τους, μοιάζουν σαν πραγματικό έργο τέχνης, βελτιώνοντας την εσωτερική διακόσμηση και προσδίδοντας κομψότητα στον εκάστοτε χώρο. Υποστηρίζουν, επίσης, το Dolby Vision IQ που προσαρμόζει έξυπνα τις ρυθμίσεις της εικόνας με βάση το είδος του περιεχομένου, καθώς και το Dolby Atmos που αποδίδει πολυδιάστατο ήχο surround. Επιπλέον, διαθέτουν τη λειτουργία FILMMAKER MODE που απενεργοποιεί την εξομάλυνση της κίνησης, διατηρώντας τους αρχικούς λόγους διαστάσεων, τα χρώματα και το ρυθμό ανά καρέ.

, LG OLED G1 Evo: Κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα οι νέες τηλεροάσεις της σειράς

Με την τεχνολογία δυναμικού εύρους της LG, το HDR 10 Pro, που ρυθμίζει τη φωτεινότητα ενισχύοντας τα χρώματα και αποκαλύπτοντας ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια, τα γραφικά των παιχνιδιών είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Με το νέο Game Optimizer, όλες οι ρυθμίσεις του παιχνιδιού συγκεντρώνονται σε ένα μέρος, ελαχιστοποιώντας την καθυστέρηση εισόδου και προσαρμόζοντας αυτόματα την εικόνα, ανεξάρτητα από το είδος του παιχνιδιού. Το gaming αναβαθμίζεται, επίσης, με την υποστήριξη των VRR, ALLM και eARC που πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές HDMI 2.1 και την οθόνη των 100 Hz, επιτρέποντας γρήγορη κίνηση σε υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά. Η LG συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, όπως την NVIDIA και την AMD FreeSync, για να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή gaming εμπειρία. Επίσης, είναι ο επίσημος συνεργάτης της κονσόλας Xbox Series X, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες των παιχνιδιών επόμενης γενιάς.

Μια επιπλέον τεχνολογία αποτελεί το OLED Motion Pro, που μειώνει τη θόλωση της κίνησης, αποδίδοντας πιο ομαλή εικόνα. Ακόμη, το Sports Alert ειδοποιεί τους χρήστες κατά την έναρξη, τη διάρκεια και τη λήξη των αθλητικών αγώνων. Οι χρήστες μπορούν να νιώσουν ότι παρακολουθούν τους αγώνες από κοντά, συνδέοντας την OLED G1 TV με ηχεία Bluetooth, για μια πραγματική ασύρματη ηχητική εμπειρία.

Οι LG OLED TVs είναι φιλικές προς το περιβάλλον, με περιορισμένο κίνδυνο βλαβερών εκπομπών, καθώς είναι κατασκευασμένες με λιγότερα πλαστικά υλικά και ενέχουν λιγότερους κινδύνους παραγωγής αέριων ρύπων σε εσωτερικό χώρο. Ακόμη, χάρη στη λειτουργία Eye Comfort με πιστοποίηση από την TÜV Rheinland, διακρίνονται για την χαμηλή εκπομπή μπλε φωτισμού, που δεν ενέχει φωτοβιολογικό κίνδυνο για τα μάτια.

Τέλος, με το LG ThinQ, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν το Home IoT οικοσύστημά τους με φυσική αναγνώριση της φωνής, μέσα από μια ολοκαίνουρια αρχική οθόνη που παρέχει καλύτερο χειρισμό των συνδεδεμένων συσκευών. Ταυτόχρονα, το ανασχεδιασμένο Magic Remote με την εργονομική σχεδίαση που το καθιστά πιο εύκολο στο κράτημα και το προηγμένο σύστημα στόχευσης και κύλισης, επιτρέπει ταχύτερες αναζητήσεις, ενώ η ενσωματωμένη AI τεχνολογία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες.

Δελτίο Τύπου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Όταν και αν δώσουν σοβαρή εγγύηση για το Burn in θα το σκεφτώ για να πάρω OLED. Προς το παρόν δεν θέλω να ρισκάρω στα 2-3 χρόνια να μου βγάλει Burn in και να ξανά δώσω 2.000€ για να αγοράσω ξανά TV για το καθιστικό.

George

Καλησπέρα. Η Lg καλύπτει πλήρως το burn in εντός εγγύησης. Είτε με αλλαγή panel είτε με αλλαγή συσκευής.

Spyris1980

Μόλις χθες παρέλαβα την εξησου εκπληκτική C1 για πρώτη φορά σε 77″.. Η εικόνα της το κάτι άλλο!Την δοκίμασα σε Netflix Xbox series X και το αποτέλεσμα… ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ!!

Φωτης

Καλοριζικη Σπυρο!!! Οτι καλύτερο υπάρχει.. Σαγόνια στο πατωμα!!!

Παναγιώτης

Να δώσεις τόσα λεφτά και να μην είναι 120hz που υποστηρίζουν οι νέες κονσόλες αλλά 100hz;

Μανος

Ποια είναι 100?

Ανδρέας

120 hz είναι όλες η ολεντ. Δες rtings

δημητρης

οι καινουργιες αυτες εχουν κ αυτες κινδυνο burn in ? oled evo η αυτνη?

sn1per

Αυτα τα ξέρουμε ήδη .ΤΙΜΕΣ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.