Google Project Stream: Gaming Press Event τον Μάρτιο

Google project stream, Google Project Stream: Gaming Press Event τον Μάρτιο

Τον ερχόμενο μήνα, θα πραγματοποιηθεί το Game Developers Conference (GDC) κι όπως όλα δείχνουν, η Google έχει σκοπό να παρουσιάσει υλικό που σχετίζεται με το gaming.

Εχτές το βράδυ, η Google ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων στους δημοσιογράφους, σχετικά με μία συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει σχετική με το Gaming. Η συνέντευξη θα είναι στα πλαίσια του Game Developers Conference, τον επόμενο μήνα.

Η πρόσκληση, έχει ένα gif, ένα απλό μήνυμα “all will be revealed” και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη (19 Μαρτίου και ώρα 10AM PT / 1PM ET).

Google project stream, Google Project Stream: Gaming Press Event τον Μάρτιο

Φέτος η Google, έχει σκοπό να δείξει διαφορετικά πράγματα. Τους τελευταίους μήνες δουλεύει πάνω στην υπηρεσία Project Stream. Η υπηρεσία αυτή, θα επιτρέπει στον χρήστη να κάνει stream τα παιχνίδια του, μέσω του Chrome. Η πρώτη δοκιμή για το κοινό, έγινε πριν λίγο καιρό, με το Assassin’s Creed Odyssey, να είναι το πρώτο και μοναδικό παιχνίδι που δοκιμάστηκε δημοσίως με την νέα υπηρεσία του Project Stream.

Τα Public Test της Google, ολοκληρώθηκαν τον προηγούμενο μήνα και τώρα η εταιρεία σχεδιάζει την επίσημη κυκλοφορία. Η Google, καλείται να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό, καθώς η Microsoft ετοιμάζει την δική της υπηρεσία stream το xCloud, η Amazon ναι μεν έχει εξαγοράσει το Twitch αλλά δεν πρόκειται να μείνει εκεί, ενώ η Nvidia και η Sony, βρίσκονται ήδη στον χώρο του streaming.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.