Google Wave, Διεκδικήστε μια από τις 10 προσκλήσεις

Εδώ και μερικές ημέρες έλαβα και τη δική μου πρόσκληση για το Google Wave. Οι πρώτες εντυπώσεις από την πολλά υποσχόμενη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας είναι θετικές αν και δεν έχω βρει το χρόνο να τις δουλέψω αρκετά. Αν βιάζεστε να μπείτε και εσείς στο Google Wave μπορείτε να αποκτήσετε μια από τις 10 που έχω στη διάθεσή μου αφήνοντας ένα σχόλιο σε αυτό εδώ το post.

Όσοι έχετε ήδη Google Wave θα με βρείτε εδώ techblogGR@googlewave.com.
Προσοχή: Στο σχόλιο να ελέγχετε το email σας ότι το έχετε γράψει σωστά.

Update: Ενημέρωση προς όλους όσους έστειλα πρόσκληση, θα καθυστερήσει να σας έρθει:
Invite others to Google Wave
Google Wave is more fun when you have others to wave with, so please nominate people you would like to add. Keep in mind that this is a preview so it could be a bit rocky at times.
——–> Invitations will not be sent immediately. We have a lot of stamps to lick. <——— Happy waving!

Τι είναι το Google Wave
Το Google Wave είναι ουσιαστικά μια web πλατφόρμα και δεν χρειάζεται να έχουμε κάποιο πρόγραμμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή μας. Προς τα τέλη του τρέχοντος έτους και πληκτρολογώντας τη διεύθυνση https://wave.google.com θα μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση στο περιβάλλον χρήσης του Google Wave χρησιμοποιώντας από εκεί το email μας, τις επαφές μας από το Messenger (MSN) και άλλα προγράμματα Instant Messaging, διαχερίζοντας τις φωτογραφίες μας ακόμα και να αφήνουμε σχόλια σε blog μέσα από τη σελίδα του Google Wave.

Επεξεργάστηκε την 28 Οκτωβρίου 2009 1:10

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.