Internet

iPhone X & iPhone 8 οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις της Google το 2017

H Google ανακοίνωσε την καθιερωμένη ανασκόπηση της χρονιάς που μας πέρασε, κάνοντας λίστες με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για διάφορα θέματα, ανθρώπους, προϊόντα τεχνολογίας, αθλήματα, memes, συνταγές, και άλλα.

Στην γενική κατηγορία με τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις για το 2017, τη πρωτιά έχει ο τυφώνας Irma, ενώ στην δεύτερη θέση των παγκόσμιων αναζητήσεων είναι το iPhone 8 και ακολουθεί το iPhone X. Είναι οι δυο μοναδικές συσκευές στην δεκάδα.

Υπάρχει ειδική κατηγορία με προϊόντα τεχνολογίας όπου εκεί την πρωτιά έχουν iPhone 8 και iPhone X, στην τρίτη θέση είναι Nintendo Switch, την πεντάδα κλείνουν Samsung Galaxy S8 και Xbox One X. Στις υπόλοιπες θέσεις είναι Nokia 3310, Razer Phone, Oppo F5, OnePlus 5, Nokia 6.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 16:22

Σχόλια

  • Το άρθρο ειναι μια μερική απάντηση για το τι συμβαίνει στα σχόλια περί I phone X ...
    Οποίος κατάλαβε κατάλαβε ..

  • @Chris _BMW Μη χαιρεσαι, μπορει να μπαινουν να δουν τι διαολο εχει και ποσο κανει, μετα φευγουν . Στην Ελλαδα ειδικα δεν εχω δει τα καινουργια iphone, μονο το 7αρι κανα δυο φορες. Το 8αρι που ειναι δευτερο στη λιστα δεν πουλαει καθολου , τι σημαινει αυτο, ατοπο το σχολιο σου εως χαζο. Οποιος καταλαβε καταλαβε

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.