Internet

Νέα καθίζηση του Bitcoin μετά από tweets του Elon Musk

H αναφορά του Elon Musk στο Twitter ότι η Tesla έχει εγκαταλείψει τα κεφάλαια της σε Bitcoin, οδήγησαν σε νέα πτώση. Ο Elon Musk στα tweets του υπονόησε ότι η Tesla πούλησε ή σκέφτεται να το κάνει άμεσα, όλα τα κεφάλαια σε Bitcoin που διαθέτει.

Η είδηση της ρευστοποίησης των Bitcoin από την Tesla, ακόμα και εάν δεν γινόταν ευθεία αναφορά από την πλευρά του Elon Musk, ήταν αρκετή για να προκαλέσει αναταράξεις στο κρυπτονόμισμα. Η άμεση συνέπεια ήταν η πτώση της αξίας του Bitcoin, κάτι που είχε συμβεί και αφότου ο Elon Musk είχε ξεκαθαρίσει ότι τελικά η Tesla δεν θα δεχόταν το Bitcoin ως μέθοδο αγοράς ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε ανακοινωθεί ότι η Tesla είχε στην κατοχή της Bitcoin συνολικής αξίας 1.5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Μέσα από πωλήσεις κρυπτονομισμάτων, η εταιρεία κατάφερε να αντλήσει κεφάλαια της τάξης των 101 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε ένα τρίμηνο.

Πολλοί σχολιάζουν ότι ο Elon Musk στρέφει σταδιακά το ενδιαφέρον του προς άλλα κρυπτονομίσματα πέρα από το Bitcoin, του οποίου ήταν μέχρι σήμερα ένθερμος υποστηρικτής.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.