Netflix: Νέες ρυθμίσεις σταματούν την αυτόματη αναπαραγωγή

Netflix, Netflix: Νέες ρυθμίσεις σταματούν την αυτόματη αναπαραγωγή

Εδώ και σχεδόν 5 χρόνια οι χρήστες του Netflix διαμαρτύρονταν για τα previews των ταινιών και σειρών που έπαιζαν αυτόματα στην αρχική σελίδα, όταν το ποντίκι πήγαινε πάνω σε μία καταχώρηση.

Τέρμα στα εκνευριστικά autoplay previews

Τώρα, ο κολοσσός του streaming μέσω ενός tweet δήλωσε ότι σε μερικούς χρήστες αρέσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, σε άλλους όχι και τόσο. Οπότε, αποφάσισε να προσθέσει την επιλογή οι συνδρομητές να μπορούν να απενεργοποιούν τα autoplay previews.

Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν αυτή τη ρύθμιση θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό τους στο Netflix μέσω υπολογιστή και να επιλέξουν το προφίλ στο οποίο θέλουν να την απενεργοποιήσουν.

Έπειτα, από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού, πρέπει να μπουν στο “Playback settings” και απενεργοποιήσουν την επιλογή “Autoplay previews while browsing on all devices”.

Από το ίδιο σημείο μπορεί να απενεργοποιηθεί η αυτόματη αναπαραγωγή του επόμενου επεισοδίου. Πρόκειται, για ένα ακόμα χαρακτηριστικό που εκνευρίζει αρκετούς χρήστες.

Το Netflix σημειώνει ότι υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει η αυτόματη αναπαραγωγή των previews ακόμη και αν κάποιος απενεργοποιήσει τη ρύθμιση, διότι η εφαρμογή της εν λόγω αλλαγής ενδέχεται να καθυστερήσει λίγο. Αν κάποιος θέλει να εφαρμοστεί άμεσα η αλλαγή, τότε μπορεί να μεταφερθεί σε ένα άλλο προφίλ και μετά να επιστρέψουμε στο αρχικό.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η ρύθμιση πρέπει να γίνει ξεχωριστά για κάθε προφίλ χρήστη. Ωστόσο, ισχύει για όλες τις συσκευές στις οποίες ο χρήστης έχει συνδέσει τον λογαριασμό του.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.