Τρίτη
05/05/2009

Windows 7 Ultimate RC download από σήμερα

Εχθές το απόγευμα κατέβασα από το TechNet της Microsoft, τα Windows 7 RC. Αν και προσπάθησα να τα κατεβάσω από τις 30 Απριλίου οπότε και ανακοινώθηκαν, μόλις χθες κατάλαβα ότι για να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες TechNet θα πρέπει να πλοηγηθώ με Internet Exporer! Ήμαρτον, τέτοιος εγωισμός; Τελικά άφησα τον Firefox και κατέβηκε η μια από τις δυο διαθέσιμες εκδόσεις.

Windows 7 Ultimate RC

Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι δύο, η x86 για τα 32bit μηχανήματα και η x64 για τους 64μπιτους επεξεργαστές. Τα ονόματά τους είναι Windows 7 Ultimate RC (x64) με μέγεθος 3199,40 MB και Windows 7 Ultimate RC (x86) με μέγεθος 2413,73 ΜΒ. Και στις δυο εκδόσεις υπάρχει προ-εγκατεστημένος ο Internet Explorer 8.
Αν έχετε εγκαταστήσει τα Windows 7 beta θα πρέπει να κρατήσετε backup τα αρχεία σας και να κάνετε clean install. Αν έχετε τα Vista μπορείτε να τα βάλετε και με από update.

Όλα αυτά μέχρι και εχθές, γιατι από σήμερα τα Windows 7 Ultimate RC είναι διαθέσιμα για όλους και ευχόμαστε να μην εμφανιστούν ξανά τα προβλήματα που είχαμε με την έκδοση Windows 7 beta.

Κατεβάστε τα αμέσως από εδώ http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx
Happy downloading!

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.