Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για τα επόμενα μοντέλα iPhone

, Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για τα επόμενα μοντέλα iPhone

Apple και φήμες είναι… συνώνυμα, αλλά οι πληροφορίες που εμφανίζονται τελευταία για τα επερχόμενα iPhone είναι άκρως ενδιαφέρουσες. Ούτε λίγο, ούτε πολύ διαβάζουμε για iPhone αναδιπλούμενα και κάμερα punch hole.

Το ενδεχόμενο να δούμε στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον ένα iPhone με αναδιπλούμενη οθόνη είναι σίγουρα τέτοιο που κεντρίζει την προσοχή. Στην περίπτωση αυτή, υπάρχει η πληροφορία ότι η Apple ετοιμάζει κάτι τέτοιο για το 2023, με την οθόνη να έχει στην πλήρη ανάπτυξή της, διαγώνιο περίπου 8 ιντσών. Είναι προφανές ότι η Apple θέλει να δημιουργήσει τον ανταγωνιστή του Samsung Galaxy Fold 2, με το τηλέφωνο να αποκτά λίγη από τη λειτουργικότητα ενός iPad Mini.

Το γεγονός ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να εμφανιστεί το εν λόγω μοντέλο το 2023, σύμφωνα με πολλούς αναλυτές δείχνει ότι η Apple θέλει να έχει λύσει όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν με τη γραμμή παραγωγής του μελλοντικού μοντέλου.

Τα μελλοντικά iPhone, πάντως, εκτός από τα όσα αναφέρονται παραπάνω για το αναδιπλούμενο iPhone, θα έχουν πιθανότατα και μία σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό τους, καθώς η Apple φέρεται διατεθειμένη να τοποθετήσει την μπροστινή κάμερα σε punch hole στην οθόνη. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να γίνει στα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το 2022.

Παράλληλα, υπάρχει η πληροφορία ότι το επόμενο μοντέλο iPhone SE θα είναι βελτιωμένο, με καινούριο, πιο ισχυρό επεξεργαστή και υποστήριξη λειτουργίας 5G. Πολλά, λοιπόν και ενδιαφέροντα τα όσα ετοιμάζει η Apple για τα μελλοντικά iPhone. Μείνετε συντονισμένοι!

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

“η Apple φέρεται διατεθειμένη να τοποθετήσει την μπροστινή κάμερα σε punch hole στην οθόνη. Η αλλαγή αυτή αναμένεται να γίνει στα μοντέλα που θα παρουσιαστούν το 2022.”

Μα γιατί τόσο γρήγορα; Δεν υπάρχει λόγος για βιασύνες και περιττά κόστη στο τμήμα σχεδιασμού. Όταν με το καλό γίνει η 1η επανδρωμένη αποστολή στον Άρη, τότε ναι να γίνει η αλλαγή για να είναι και εορταστική.

Chris_BMW

Θεωρείς πως δεν μπορούσε να έχει «τρύπα» στην οθόνη για την κάμερα;

Μήπως η διατήρηση του notch δεν αφορά μόνο το Face ID ;

Το γράφω σε εσένα καθότι φαίνεσαι ψαγμένος

Last edited 3 years πριν by Chris_BMW
Χρήστος

εαν επιλεξουν πιο μεγαλη μπαταρια κ οθονη στο Neo SE τοτε θα το αγορασω

μαν

να πανε 300 ευρα αποκλείεται οποτε chin chon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Νέα καλούπια αποκαλύπτουν αλλαγές στο MagSafe

Η φετινή σειρά iPhone 16 ίσως υιοθετήσει μια αλλαγή στους μαγνήτες ευθυγράμμισης MagSafe, όπως αποκαλύπτουν εικόνες.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: H Apple θα αργήσει να φέρει το Face ID κάτω από την οθόνη

Κάθε τόσο εμφανίζεται και μία νέα φήμη για τα σχέδια της Apple σχετικά με το Face ID κάτω από την οθόνη στο iPhone.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Software AI Apple safari

iOS 18: Αποκαλύφθηκαν οι λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης για Siri, Spotlight και άλλα

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος της Apple, όπως το Siri και το Spotlight Search, πρόκειται να λάβουν νέες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης.