Smartphones

Φημολογείται ότι η Samsung θα φέρει προσιτά foldables

Φθηνότερα foldables προσπαθεί να κυκλοφορήσει η Samsung τώρα που στο χορό των αναδιπλούμενων έχουν μπει ανταγωνιστές όπως η Apple, η οποία ετοιμάζει τη δική της συσκευή.

Το OG Fold που παρουσιάστηκε το 2019 πωλήθηκε για 1.980 $, ενώ στη συνέχεια η τιμή μειώθηκε στα 1.800 $. Όπως και να χει, είναι μια απρόσιτη συσκευή για τους περισσότερους καταναλωτές. Το ίδιο ισχύει και για το clamshell Z Flip που μπορεί να έχει μειωθεί από 1.380 $ σε 1.000 $ αλλά παραμένει premium.

Φήμες που υποστηρίζονται από το κορεατικό ET News αναφέρουν πως η Samsung εργάζεται σε ένα entry-level foldable smartphone που θα κοστίζει κάτω από 1 εκατομμύριο won (~ 771 $). Mαζί με τους φόρους και τους δασμούς, σε άλλες αγορές θα κοστίζει περισσότερα από 800 $. Το ποσό αυτό συμφωνεί με εκείνες τις φήμες που έλεγαν ότι το Galaxy Fold Lite θα μπορούσε να ξεκινήσει από περίπου 900 $.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Samsung θα αποκλείσει τα premium χαρακτηριστικά και η foldable σειρά Galaxy A θα περιλαμβάνει μόνο βασικές λειτουργίες. Προηγούμενες αναφορές έλεγαν ότι τα προσιτά εύκαμπτα τηλέφωνα της εταιρείας δεν θα περιλαμβάνουν το στρώμα Ultra Thin Glass που περιλαμβάνεται στα καλύτερα foldable τηλέφωνα της Samsung.

Η αναφορά προτείνει επίσης ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει προσιτές εκδόσεις τόσο του Galaxy Z Fold όσο και του Galaxy Z Flip. Το project λέγεται ότι βρίσκεται στο στάδιο του σχεδιασμού και της ανάπτυξης και η εταιρεία προσβλέπει σε ημερομηνία κυκλοφορίας το 2024.

Επεξεργάστηκε την 22 Ιουλίου 2022 8:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.