Smartphones

Google Pixel 4 XL vs iPhone XS Max: Ποιο έχει την καλύτερη κάμερα [video]

Σε περίπου έναν μήνα θα αποκαλυφθούν τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL στην Νέα Υόρκη, ωστόσο χθες κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο συγκρίνει τις κάμερες των Pixel 4 XL και iPhone XS Max. Να υπενθυμίσουμε ότι το XS Max έχει διπλή κάμερα η οποία αποτελείται από δύο 12MP αισθητήρες εκ των οποίων ο ένας είναι wide με f/1.8 και ο άλλος telephoto με f/2.4. Όσον αφορά το Pixel 4 XL αυτό λέγεται ότι θα έχει τριπλή κάμερα με κύριο έναν 12.2MP φακό ο οποίος θα συνδυάζεται με έναν 16MP telephoto, δεν γνωρίζουμε όμως ποιος μπορεί να είναι ο τρίτος φακός.

Το βίντεο ανέβηκε στο Youtube από τον Youtuber ReLab με καταγωγή από το Βιενλαμ ο οποίος συγκρίνει την τριπλή κάμερα του Pixel 4 XL και την διπλή κάμερα του iPhone XS Max. Το smartphone που χρησιμοποιεί ο ReLab πιθανόν χρησιμοποιεί pre-release λογισμικό το οποίο τροποποιεί τις φωτογραφίες που εμφανίζονται σε αυτό το βίντεο.

Επιπλέον, το smartphone της Google φαίνεται πως έχει ανώτερο σύστημα σταθεροποίησης από το iPhone αλλά ο ήχος παραμένει κατώτερος από αυτόν που καταγράφει το iPhone.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Σεπτεμβρίου 2019 8:12

Σχόλια

  • Το iphone έχει την καλύτερη κάμερα γιατί είναι iphone. Όλα τα άλλα τηλέφωνα είναι δεν συγκρίνονται.Δεν είμαι ιφον φαν.

    • το iphone εχει την καλυτερη καμερα γιατι αυτο θελουν να σε κανουν να πιστεψεις

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.