iPhone 12 Pro Max: Διαρροή αποκαλύπτει περισσότερα για τον σχεδιασμό του

Η Apple μέσα στο έτος και πιο συγκεκριμένα, γύρω στον Σεπτέμβριο με Οκτώβριο αναμένεται να παρουσιάσει τα iPhone 12, τα οποία αναμένεται να είναι συνολικά τέσσερα με οθόνη από 5.4 έως 6.7 ίντσες. Τα iPhone αυτά φημολογείται ότι θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με το iPad Pro 2020 το οποίο κυκλοφόρησε το προηγούμενο διάστημα ενώ ταυτόχρονα θα έχουν μικρότερο notch στο front panel σε σχέση με αυτό των iPhone X, XS και της σειράς 11.

, iPhone 12 Pro Max: Διαρροή αποκαλύπτει περισσότερα για τον σχεδιασμό του

Στο διαδίκτυο σήμερα διέρρευσε ένα νέο βίντεο το οποίο αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του iPhone 12 Pro Max. Πριν όμως δούμε τον σχεδιασμό του flagship smartphone της Apple για το 2020, να αναφέρουμε ότι ο σχεδιασμός βασίζεται σε φήμες και ίσως να διαφέρει αρκετά από το τελικό προϊόν.

, iPhone 12 Pro Max: Διαρροή αποκαλύπτει περισσότερα για τον σχεδιασμό του

Το iPhone 12 Pro Max ή όπως αλλιώς και αν λέγεται ίσως έχει μεγαλύτερο ύψος και φάρδος ωστόσο θα έχει μικρότερο πάχος ενώ το camera module το οποίο φημολογείται ότι θα φιλοξενήσει τέσσερις κάμερες ίσως γίνει ελαφρώς μεγαλύτερο.

Το front panel τώρα θα μπορούσε να έχει μικρότερα bezels ενώ όπως προαναφέρθηκε μικρότερο θα είναι και το μέγεθος του notch. Όπως μπορούμε να δούμε και στα CAD renders που διέρρευσε ο Ice Universe, το τηλέφωνο θα έχει chin πάχους 2.3mm.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2020

Μάλιστα. Και το notch παραμένει και οι επαγωγικές εστίες πιάνουν τη μισή σχεδόν πλάτη. Μιλάμε για brainstorm εκεί στο σχεδιασμό !!

Που σαι ρε Ive, να τους δείξεις πως γίνεται….

Anonymous

Το notch θα μικρύνει και επίσης ο Johnny Ive παρόλο που έχει αποχωρήσει από την Apple και έχει δημιουργήσει δικιά του εταιρία, η εταιρία του συνεργάζεται με την Apple δηλαδή ο Johnny Ive είναι ακόμα σχεδιαστής των περισσότερων προϊόντων της Apple απλά πλέον πληρώνεται πολύ περισσότερο από ότι πριν για αυτήν την συνεργασία

John

Όντως το notch έχει μικρύνει αλλά παραμένει στα επίπεδα των προπερυσινών Huawei/Honor , δηλαδή 2-3 γενιες πίσω από το android. Ταυτόχρονα οι κάμερες μεγαλώνουν όλο και περισσότερο και στο τέλος θα πιάνουν την μισή πλάτη.

School shooter

Και πριν απο αυτο ξεραμε τι σχεδιασμο θα εχει. Καποιο λαθος θα εχει γινει.Αφού ήδη ξέρουμε ότι θα είναι ολόιδιο σχεδιαστικά και στα χαρακτηριστικά με το iPhone 11 Pro Max

Kostas

Οσο παει και γίνεται ποιο ασχημο. Τους τελειωσαν μαλλον οι ιδεες και είπαν να ξαναπιάσουν απο την αρχη ολα τα design που εβγαλαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.