iPhone 6s 32GB προσφορά με τιμή 249 ευρώ: Θα το τσιμπήσετε;

, iPhone 6s 32GB προσφορά με τιμή 249 ευρώ: Θα το τσιμπήσετε;

Το 2015, πριν από 4 χρόνια ακριβώς κυκλοφόρησε το iPhone 6s στην Ελλάδα με τιμή 789 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB και 899 ευρώ για αυτή με τα 64GB. Ένα χρόνο μετα, το 2016 ταυτόχρονα με την έλευση του iPhone 7 αποσύρθηκαν οι εκδόσεις 16GB και 64GB και διατέθηκε αυτή με τα 32GB ενσωματωμένης μνήμης, ενώ κανονικά συνεχίστηκε η έδοση με τα 128GB.

Τέσσερα χρόνια λοιπόν μετά από την κυκλοφορία του με διπύρηνο επεξεργαστή 64bit Α9 χρονισμένο στα 1.8GHz και μνήμη RAM 2GB, οθόνη LCD Retina 4.7 ιντσών, κάμερα 12 Megapixel και selfie κάμερα 5 Megapixel, το iPhone 6s 32GB ξαναζεί με μια ειδική τιμή 249 ευρώ.

Κάποια στιγμή τον περασμένο Απρίλιο η συγκεκριμένη έκδοση iPhone 6s 32GB είχε τιμή 349 ευρώ (θυμηθείτε τα σχόλια που κάνατε τότε) και σήμερα 6 μήνες μετά πέφτει ακόμα ένα 100αρικο και φτάνει στα 249 ευρώ. Και η ερώτηση είναι μια… Θα το τσιμπήσετε;

iPhone 6s τιμή στην Ελλάδα το 2015
● iPhone 6s 16GB τιμή 789 ευρώ
● iPhone 6s 64GB τιμή 899 ευρώ
● iPhone 6s 128GB τιμή 999 ευρώ

iPhone 6s Plus τιμή στην Ελλάδα το 2015
● iPhone 6s Plus 16GB τιμή 899 ευρώ
● iPhone 6s Plus 64GB τιμή 999 ευρώ
● iPhone 6s Plus 128GB τιμή 1099 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Όχι είναι πολύ παλιό η apple χαλάει το ios και η συσκευή κολλάει και η μπαταρία δεν κρατάει καθώς και δεν θα υποστηρίζετε άλλο όπως και το iphone 6 αυτή η προσφορά έπρεπε να είχε βγεί χρόνια πρίν.

Chris_BMW

Γιατί παραπληροφορείς ;;;

Είχα το συγκεκριμένο τηλέφωνο από την μέρα που βγήκε και για τρία χρόνια .
Από την ημέρα που βγήκε το είχε κ η γυναίκα μου .

Το τηλέφωνο “έφαγε” δυο μπαταρίες στα τέσσερα χρόνια χρήσης από τη γυναίκα μου (κακής μάλιστα) και δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα .
Το ίδιο και το δικό μου που το πούλησα πέρσι τέτοιο καιρό περίπου.
Της γυναίκας μου το είχαμε στην κατοχή μας μέχρι πριν ένα μήνα περίπου όταν και έτρεχε την τελευταία έκδοση της 12.
Το τηλέφωνο τρέχει Νερό !Κανένα κόλλημα Πουθενά .

Αν θα το αγόραζα τώρα ;; Δεν νομίζω .
Αν θα το πρότεινα;
Πάλι δεν μπορώ να δώσω σαφή απάντηση .
Ανάλογα για τι θα το ήθελε κάποιος .
Αν η κόρη μου ήταν σε ηλικία που ήθελε τηλέφωνο πάντως και δεν είχα κάποιο δικό μου πιο παλιό να της δώσω θα το αγόραζα ίσως .

Makis

Ασφαλώς και όχι, αλλά για να δούμε εν έτη 2015 τι υπήρχε από μεριά Android και ποιος τα θυμάται;
Galaxy S6…κάπου ξεχασμένο στο android 8. LG G4…κάπου ξεχασμένο στο Android 7 (!). HTC M9…τα ίδια. Nexus 6…στην 7.1.1…αυτό μπορεί και να παίζει άψογα…
iphone 6s…ξεκίνησε από ios 9 και συνεχίζεται η αναβάθμισή του μέχρι σήμερα με ios 13.2.2 (!). όποιος το έχει ας μας πει εάν δεν παίζει καλά… Σήμερα το μόνο “παλιό” iphone που παίρνεις είναι το xr στα 540 ευρώ. Και το κρατάς 5 χρόνια, άνετα.

Alex

Μια χαρά παίζει. Αυτό έχω ως βασικό τηλέφωνο. Αλλά δεν θα το αγόραζα σήμερα.

konarx

Κάτοχος 6s 64GB (με chip της TSMC για τους γνώστες) από αρχές Δεκέμβρη 2015. Κλείνω 4ετία και δεν σκέφτομαι καν να αλλάξω συσκευή φέτος. Όλα λειτουργούν ρολόι, έχοντας αλλάξει μόνο μια μπαταρία πέρυσι τέτοια εποχή (είχε προσφορά η iSquare). Προφανώς και ΟΧΙ στην αγορά του σήμερα, αλλά το software δεν έχει να ζηλέψει τίποτα (τα major updates πάντα σε DFU mode). Ίσως βρεις μεταχειρισμένο γύρω στα 120€…

Evan

Εγώ λέω να τσιμπήσουμε καλύτερα μια κεφτεδακια με πατάτες και μια μπύρα…. Καλύτερα θα περάσουμε…

George

Ούτε καν, δεν αξίζει όσο και να αντέχει, όσο σκυλί και να είναι δεν έχει κανένα νόημα να πάρεις κινητό του 2015.. Υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές σε 2019 μοντέλα σε αυτήν την τιμή (android)

Μάνος

Ε τώρα δεν το λες και φτηνό στα 249 ευρά! Όλα τα κινέζικα το πουλάνε κάτω από 200, και με 146 το βρίσκεις καινούργιο Factory Unlocked. Εντάξει, είμαστε ψωνάρες με τα Macintosh ρε Info-Quest, αλλά δεν θα το πληρώσουμε 25% ακριβότερα επειδή έχει το μηλαράκι!!! Παλιό μοντέλο είναι, κόψε κάτι! Αφού σε 6-8 μήνες δεν θα βρίσκουμε ούτε ανταλλακτικά, άσε που δεν θα το υποστηρίζουν τα νέα iOS. Ναι, έτσι κάνετε και με τα Macintosh.

JR

Η αγορά οποιουδήποτε προϊόντος της Apple είναι κοροϊδία αλλά κινητό 5ετιας στα 250 ευρώ νομίζω ότι το τερμάτισαν.

Agnostos13

Για όποιον θέλει σχετικά απλό κινητό με iOS ή δεύτερη συσκευή είναι μια μάλλον αξιοπρεπεπής επιλογή. Το κακό είναι οτι κατά 90% δεν θα πάρει επίσημα το iOS14…

Chris_BMW

Αν δεν πάρει το 6s δεν θα πρέπει να πάρει ούτε το 7 ούτε και το 8…
Ο λόγος προφανής .. Και είναι το μεγαλύτερο όπλο του 6s αλλά και του se και δεν είναι άλλος από τα 2GB RAM …

Δεν υπάρχει δικαιολογία που να στέκει για να μην πάρει το νέο iOS

Φέτος κατήργησαν και το 6 αλλά για το λόγο ότι είχαν μαζί με το 5s 1 GB RAM

Agnostos13

Για να δούμε…γιατί εκτός από τη ram παίζει κάποιο ρόλο και ο επεξεργαστής…

Chris_BMW

Άγνωστε μεταξύ μας τώρα , ο επεξεργαστής του 6s είναι κάτι παραπάνω από επαρκής .
Σίγουρα σηκώνει τουλάχιστον μια ακόμη μεγάλη αναβάθμιση .

Κάποτε όταν είχα αναβαθμίσει το 4s στο iOS 9 το καταλάβαινες ρε παιδί μου ότι δεν έπρεπε καν να πάρει την 9 . Σερνόταν ακόμα και στο άνοιγμα των στοκ εφαρμογών .

Στο 6s όμως δεν φαίνεται κάτι τέτοιο .

Agnostos13

Το 4S μου έμεινε στην 7.1.2 πάντως και πάει ακόμα τραίνο (γι αυτό δεν τρέχω να βάλω το το τελευταίο iOS).

Chris_BMW

Σωστός .Και πολύ καλά έκανες .Η 7.1.2 και γενικότερα όλη η 7 αν και φτωχή σε χαρακτηριστικά σε σχέση με τις νεότερες ήταν από τις πιο σταθερές εκδόσεις .

Ωραίο τηλ το 4s καλα εκανες κ το κρατησες ειδικα σε αυτην την εκδοση.

Με το φόρτωμα των σελίδων που έχουν βαρύνει πλέον πως τα πάει ;

Petros

Εγώ θα περιμένω το 3 gs

George

Πλάκα πλάκα ένα iPhone 3 gs καινούργιο στο κουτί του πωλείται στο eBay τουλάχιστον 2.500 ευρώ. Ίσως τελικά είναι μεγάλη ευκαιρία. Θα πάρω τώρα το iPhone 6s με 250 ευρώ, θα το αφήσω ανέγγιχτο στο κουτί του του για 20 χρόνια, και μετά θα το βάλω προς πώληση για τουλάχιστον 10.000 ευρώ. ‘Εαν στο μεταξύ η Apple έχει κλείσει ή σταματήσει να πουλάει smartphone, η τιμή του θα ανέβει ακόμα περισσότερο…

Τακης

Καλα ακομα δεν αποσυρθηκε αυτο το κινητο ?? Για την εποχη του δεν λεω καλο ηταν το χρησιμοποιουσα για την δουλεια . Αλλα σε συγκριση με σαμσουνγκ που ειχα και παλι τοτε μου φαινοταν σαν ψευτικη πλεον η οθονη σαν πλαστικο , καμερα ξεπερασμενη , οθονη πολυ μικρη για μενα το μονο που εκανα ηταν για μυνηματα , κλησεις και εμαιλ μονο αυτο .

George

Θα το αγόραζα. Σοβαρά τώρα. Θα το αγόραζα μόνο εάν είχα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. ‘Εαν είναι δυνατόν. Για αρχή, 32 Gb ΜΗ επεκτάσιμης εσωτερικής μνήμης, την σημερινή εποχή δεν φτάνουν ούτε για… πρωινό. Μικρή οθόνη, μικρή μπαταρία, μικρή διάρκεια αναμονής και χρήσης, παλιός αργός επεξεργαστής, αργή φόρτιση, μικρή Ram. ‘Ολα σε αυτό το κινητό έχουν μείνει χρόνια ολόκληρα…πίσω. Ακόμα και η κάμερα που στην εποχή της ήταν από τις κορυφαίες, σήμερα πια είναι εντελώς ξεπερασμένη. ‘Ενα απλό παράδειγμα, που φυσικά δεν είναι και το μοναδικό που υπάρχει. Ανάλογα παραδείγματα θα μπορούσα να σας αναφέρω και για άλλες εταιρείες που κατασκευάζουν Android, αλλά για οικονομία χρόνου ας πούμε τώρα το εξής: Με τα ίδια χρήματα που “προσφέρεται” αυτή την στιγμή το iPhone 6s 32gb, αγοράζει κανείς από το skroutz ή το bestprice το Xiaomi Redmi Note 8 pro 128 Gb. ‘Ενα κινητό με πολύ καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη, μεγάλη και επεκτεινόμενη Rom, ταχύτατο σύγχρονο υδρόψυκτο(!!) επεξεργαστή, τεράστια μπαταρία με γρήγορη φόρτιση και τεράστια διάρκεια αναμονής και χρήσης, αξιοπρεπέστατη Ram, προστασία gorilla glass 5 εμπρός και πίσω, και, κυρίως, ένα set up καμερών με εκπληκτική απόδοση, που κάνει το iPhone 6s να μοιάζει μπροστά του..αρχαιολογία. Επίσης είναι δεδομένο ότι η Xiaomi θα… Συνέχεια »

Agnostos13

iOS

ACAPULCO

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ MI8 LITE,REDMI NOTE 7 Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ.

Δημητρης

εγώ που ψάχνω να βρω κάποιο κινητό να με βολεύει στο μέγεθος μια χαρά είναι . ποιος έχει αυτήν την προσφορά ; δεν βρήκα κάτι μέχρι τώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.