Motorola RAZR 2019: Retro Razr mode το μετατρέπει στο RAZR V3

Motorola RAZR 2019, Motorola RAZR 2019: Retro Razr mode το μετατρέπει στο RAZR V3

Το Motorola RAZR 2019 είναι εμπνευσμένο από το κλασικό πλέον RAZR V3 που κυκλοφόρησε το 2004. Ήδη το foldable smartphone έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενθουσιασμό στους οπαδούς του κλασικού τηλεφώνου της Motorola. Ωστόσο, η εταιρεία σκέφτηκε ότι μπορεί να τους προσφέρει ακόμη περισσότερη νοσταλγία, γι’ αυτό δημιούργησε το “Retro Razr” mode.

Τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργεί

Το “Retro Razr” mode κρύβεται στο quick settings μενού του Motorola RAZR 2019 και μόλις ο χρήστης το ενεργοποιήσει το UI του foldable smartphone μετατρέπεται στο παλιό κλασικό και αγαπημένο RAZRV3.

Στο πάνω μέρος της οθόνης υπάρχει η μικρή οθόνη του RAZR V3 και στο κάτω μέρος του Moto RAZR 2019 εμφανίζεται το ιδιαίτερο πληκτρολόγιο του προκατόχου του.

Όχι, δεν είναι ένα απλό live wallpaper. Το περιβάλλον χρήστη που εμφανίζεται στην οθόνη του Motorola RAZR 2019 είναι πλήρως λειτουργικό και επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων και την πραγματοποίηση κλήσεων.

Επιπλέον, κατά την εκκίνηση του εμφανίζεται το γνωστό boot animation και ακούγεται το “Hello Moto” που έπαιζε κατά την ενεργοποίηση του RAZR V3. Τέλος, η Motorola έχει φροντίζει ώστε το πάνω μέρος της οθόνης να μην ανταποκρίνεται στην αφή, όταν είναι ενεργό το “Retro Razr” mode, οπότε προσφέρει την απόλυτη retro εμπειρία.

Χαρακτηριστικά, τιμή και διαθεσιμότητα

Το Motorola RAZR 2019 είναι ένα foldable smartphone με clamshell σχεδιασμό, το οποίο έχει 6,2 ιντσών OLED “Flex View” οθόνη με ανάλυση 2.142×876 pixels και αναλογία 21:9.

Όπως όλα τα foldable smartphones, έτσι και το Motorola RAZR 2019 έχει μία εξωτερική 2,7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 600×800 pixels, η οποία εμφανίζει διάφορες ειδοποιήσεις, την ώρα, πληθώρα πληροφοριών, βοηθά στη χρήση της κάμερας για τη λήψη selfie και την εκτέλεση φωνητικών εντολών με τον Google Assistant.

Στο εσωτερικό του Moto RAZR 2019 θα βρούμε τον Snapdragon 710 τον οποίο συνοδεύουν 6GB μνήμη RAM και 128GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Κάτω από την εξωτερική οθόνη υπάρχει η κύρια κάμερα που είναι στα 16MP με EIS. Η selfie κάμερα βρίσκεται στο εσωτερικό του foldable smartphone και είναι στα 5MP.

Κατά τα άλλα το Motorola RAZR 2019 έχει 2.510mAh μπαταρία η οποία υποστηρίζει 15W Turbopower γρήγορη φόρτιση, έχει θύρα USB Type-C, κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, υποστηρίζει Bluetooth 5.0, και τρέχει Android 9 Pie.

Το Motorola RAZR 2019 έχει mid-range χαρακτηριστικά, καθώς η εταιρεία προσπάθησε να κρατήσει την τιμή σχετικά χαμηλή, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα foldable smartphones της αγοράς.

Το αναδιπλούμενο έξυπνο τηλέφωνο της Motorola θα γίνει διαθέσιμο για προ-αγορά στην Αμερική από την Verizon στις 26 Δεκεμβρίου και η τιμή του θα είναι $1.500. Όσον αφορά τις υπόλοιπες αγορές, η εταιρεία αναφέρει ότι θα το κυκλοφορήσει εκτός ΗΠΑ το 2020.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.