Nexus 7 Wi-Fi και Nexus 10, Αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop το Νοέμβριο

Τα παιδιά από το AndroidPolice επικαλούνται έγκυρη πηγή η οποία αναφέρει ότι τα Nexus 7 (Wi-Fi) και Nexus 10 θα ξεκινήσουν να αναβαθμίζονται σε Android 5.0 Lollipop από την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου. Τα Nexus 7 LTE, Nexus 4 και Nexus 5 θα ακολουθήσουν χωρίς όμως να υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες ή ημερομηνία.

Επίσημα εταιρείες που έχουν ανακοινώσει τα μοντέλα τους που θα πάρουν αναβάθμιση σε Android Lollipop είναι οι Sony Mobile, HTC και Motorola.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 17 Οκτωβρίου 2014 9:28

Σχόλια

  • Αυτή η συνήθεια να μην ανακοινώνουν ημερομηνία..δηλαδή τόσο δύσκολο είναι. Πες ρε αδερφέ, 30 Δεκεμβρίου θα αρχίσει το roll out. Θα πούμε πάλι για την Apple αλλά πάντα αναφέρει ''τάδε του μηνός ξεκινάει το update για όλους'' και αυτό συμβαίνει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί το αφήνουν έτσι στην τύχη. Δεν είναι γκρίνια, είναι απορία.

  • Κώστα, ξέρεις αν θα αναβαθμιστούν και τα Nexus 7 2012 με τον Tegra ή μόνο τα περσινά μοντέλα με τον Snapdragon;

  • Σημείωστε:
    Nexus 4, μοντέλο του 2012, έχει πάρει ήδη 2 εκδόσεις Android και πάει για 3η.
    Nexus 10, tablet του 2012 (διπύρηνο Exynos στα 1.7GHz με 2GB RAM), έχει πάρει ήδη 2 εκδόσεις Android και ετοιμάζεται να δεχθεί την 3η.

    Για τις αναβαθμίσεις του Android που λέμε κατά καιρούς και για τα τερατώδη specs που θέλουν για να τρέχουν ομαλά... Το N10 είναι διπύρηνο του 2012! Ας βρεθεί ένας να πει παράπονο για την απόδοσή του.

  • Πάντως το δικό μου Ν7 LTE 2013 μοντέλο, πριν ένα μήνα πήρε την αναβάθμιση σε 4,4,4!!
    Από Ιανουάριο μας βλέπω εμάς.

    Γιατο Nexus5 ημερομηνία θα έχουμε????

  • Nομίζω η λίστα με τις επίσημες δεσμεύσεις των εταιρών για αναβάθμιση σε Android L έπρεπε να περιελάμβανε και την OnePlus... εδώ και καιρό επίσημα χείλη της εταιρείας έχουν δεσμευτεί για αναβάθμιση του oneplus one στο νέο περιβάλλον εντός τριών μηνών από την κυκλοφορία του...

    https://www.androidcentral.com/oneplus-one-will-get-android-l-within-three-months-after-final-build

  • Το nexus 7 2012 θα αναβαθμιστεί και αυτό σε lollipop, επιβεβαιώθηκε απο την Google μέσω Android Police νομίζω.

  • @ panos7GR πες τα ρε συ Γιατί θα μας τρελάνουν. Να σημειωθεί ότι το nexus 10 Όπως και το nexus 4 είναι 24 μηνών ενώ και το nexus 7(2012) που θα πάρει και αυτό το major update στην lollipop είναι 28 μηνών... Κατά τ αλλά η Google δεν παρέχει υποστήριξη...

  • Δεν είπε κανεις οτι δεν παρέχει υποστήριξη, αλλά σε σχέση με της Apple είναι πιο μικρή.

  • Για θύμησέ μου λίγο, όταν σταματήσει τα ψευδο-software updates η Apple στις συσκευές της, αναβαθμίζονται οι εφαρμογές συστήματος;;; Γιατί ακόμα τα Android με 2.3 Gingerbread παίρνουν updates στις εφαρμογές συστήματος και στις εφαρμογές της Google! Ξέρεις με τι συνεπάγεται αυτό. Είναι ακόμα ζωντανά, με καινούρια χαρακτητηστικά, με περισσότερη ασφάλεια κτλ. Τα αγαπημένα iPhone που "υποστηριζονται" περισσότερο, αν σταματήσουν τα software updates, είναι ΝΕΚΡΑ!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.