Smartphones

Nokia 5 και 6: Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android Oreo

Η Nokia έχει επιστρέψει δυναμικά στην αγορά κινητών τηλεφώνων και οι Android προτάσεις της θεωρούνται αξιόλογα smartphones. Η εταιρεία είναι μάλιστα πολύ συνεπής με τις αναβαθμίσεις λογισμικού στις συσκευές.

Πριν μερικούς μήνες ο γενικός διευθυντής της HMD στην αγορά της Ωκεανίας, Mark Trundle, είχε δηλώσει πως τα Nokia 3, 5 και 6 θα έχουν αναβαθμιστεί σε Android Oreo μέχρι τα τέλη του 2017. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού ο κατασκευαστής δεν πρόλαβε να ετοιμάσει εγκαίρως μια σταθερή έκδοση του Oreo. Από σήμερα όμως η αναβάθμιση είναι και επίσημα διαθέσιμη. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι των Nokia 5 και 6 μπορούν να αναμένουν την ειδοποίηση ενημέρωσης στις συσκευές τους. Την πληροφορία γνωστοποίησε ο Juho Sarvikas, διευθυντής του τμήματος προϊόντων της HMD, μέσω του επίσημου Twitter λογαριασμού του.

Να σημειωθεί πως η αναβάθμιση στις δύο συσκευές θα γίνει σε φάσεις, ώστε η Nokia να είναι σε θέση να διαχειριστεί καλύτερα την όλη κατάσταση και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν. Όσοι έχετε στην κατοχή σας ένα εκ των Nokia 5 ή 6, μπορείτε να είστε σίγουροι πως σύντομα θα λάβετε το Android Oreo στις συσκευές σας, αν φυσικά δεν είστε από τους… πρώτους τυχερούς.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2018 14:13

Σχόλια

  • Να κανω μια ερωτηση. Ποτε θα δουμε και εμεις οι windows mobile χρηστες ποτε θα παρουμε αναβαθμιση στο lumia ?

  • Φιλε Λαζο,

    Ενα update το οποιο θα εχει κατι ουσιαστικα καινουριο δεν θα δεις για συσκευες με Windows Μοbile γιατι πολυ απλα η Microsoft τα εχει εγκαταλειψει. Αυτο που λογικα θα δεις ειναι καποια update που θα αντιμετωπιζουν προβληματα ασφαλειας.

    Μαλιστα, πριν λιγες μερες, η Microsoft τερματισε και το προγραμμα Ιnsider για τα Windows Mobile.

  • και ερχομαι εγώ που το ξεψηρίζω μέχρι τελικής πτώσεως και ερωτώ ,να το πάρω τελικά το νόκια 6 ?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Νικολακόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.