One UI 3.0: Ξεκίνησε το πρόγραμμα developer beta του Android 11

Μπορεί η Samsung να μας εξέπληξε όλους θετικά με τη σχεδόν ταυτόχρονη κυκλοφορία του One UI 2.5 στις σειρές Galaxy S20, Galaxy S10 και Galaxy Note 10, όμως η εταιρεία συνεχίζει την προσπάθεια της να φέρει τις νεότερες εκδόσεις Android όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του Android 11 στις συσκευές Pixel της Google, η Samsung ξεκίνησε το πρόγραμμα developer beta για τις συσκευές της σειράς Galaxy S20 στην Αμερική και στη Νότια Κορέα. Οπότε, οι προγραμματιστές μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση της επερχόμενης έκδοσης του λειτουργικού, αλλά και να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους για τυχόν bugs ή προσαρμογές.

Αργότερα αναμένεται να προστεθούν και οι συσκευές της σειράς Galaxy Note 20, χωρίς να γνωρίζουμε το πότε. Επίσης, να θυμίσουμε ότι οι συσκευές Galaxy S20, Galaxy S20+ και Galaxy S20 Ultra που κυκλοφορούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Νότια Κορέα εξοπλίζονται με τον επεξεργαστή Snapdragon 865 της Qualcomm, οπότε αναμένουμε και τις συσκευές Exynos να προστεθούν στο μέλλον.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.