Gear

Vivo Watch: Ανακοινώνεται στις 22 Σεπτεμβρίου, οι πρώτες live φωτογραφίες

Η Vivo είναι η επόμενη εταιρεία που φαίνεται να μπαίνει στο χώρο των smartwatch, όμως σε αντίθεση με την Oppo πάει για πιο κλασική εμφάνιση. Το Vivo Watch θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη: ένα των 42 χιλιοστών και ένα των 46 χιλιοστών, ενώ βλέπουμε και στις φωτογραφίες ότι θα έρθει σε διάφορα χρώματα.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για το Vivo Watch αναφέρουν οθόνη AMOLED, σασί από ανοξείδωτο ατσάλι αλλά και αισθητήρα SpO2. Η μπαταρία του αναμένεται να διαρκεί έως και 18 ημέρες, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μοντέλο, ενώ θα τρέχει ένα νέο λειτουργικό σύστημα της Vivo. Η τιμή του αναμένεται στα περίπου 123 ευρώ, ενώ δε γνωρίζουμε αν θα το δούμε και στις υπόλοιπες αγορές πέραν της Κίνας.

Αυτό που μπορεί να παρατηρήσει κάποιος είναι πως η οθόνη δε φαίνεται να καλύπτει όλο το μέσα μέρος του ρολογιού, καθώς υπάρχει ένα “κενό σημείο”, τουλάχιστον στο μικρότερο μοντέλο, όπως είχαμε δει πρώτη φορά με το Moto 360 και μετά σε άλλα smartwatch, όπως της Xiaomi. Βέβαια μπορεί να είναι και απλά η σκιά από το κουτί, οπότε θα πρέπει να δούμε την επίσημη ανακοίνωση. Η εταιρεία έδωσε και το επίσημο poster για την ανακοίνωση του Vivo Watch, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Σεπτεμβρίου 2020 12:56

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Ζώης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.