OnePlus 7 Pro: Η φωτογραφία που τράβηξε για εξώφυλλο περιοδικού δεν χρειάστηκε τεχνική επεξεργασία

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Η φωτογραφία που τράβηξε για εξώφυλλο περιοδικού δεν χρειάστηκε τεχνική επεξεργασία

Πέρυσι η OnePlus κατέκτησε τα πρωτοσέλιδα όταν το Vogue India χρησιμοποίησε το OnePlus 6 για να τραβήξει το εξώφυλλου ενός τεύχους. Όλοι ήταν έκπληκτοι ιδιαίτερα αφού τα περιοδικά συνήθως χρησιμοποιούν κορυφαίες DSLR κάμερες.

Η OnePlus από ότι φαίνεται πέτυχε φλέβα χρυσού και με τα νέα της flagships. Το Harper’s Bazaar India χρησιμοποίησε το OnePlus 7 Pro για να τραβήξει το εξώφυλλο του περιοδικού το οποίο είχε τη Βρετανή ηθοποιό και ακτιβιστή, Jameela Jamil.

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Η φωτογραφία που τράβηξε για εξώφυλλο περιοδικού δεν χρειάστηκε τεχνική επεξεργασία

Επιπλέον, η ηθοποιός επέμενε να μην γίνει ψηφιακό ρετουσάρισμα στην τελική φωτογραφία και να μην χρησιμοποιηθεί airbrushing στο δέρμα της. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, το OnePlus 7 Pro κέρδισε το στοίχημα και η φωτογραφία που θα κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου έχει τραβηχτεί με το flagship της OnePlus.

Κανείς δεν πίστεψε εκ αρχής ότι η κάμερα ενός smartphone είναι ικανή να τραβήξει εξώφυλλο περιοδικού, ειδικά χωρίς κάποια τεχνική επεξεργασία. Ωστόσο, το OnePlus 7 Pro τα κατάφερε και ο δημιουργικός συντάκτης του περιοδικού είπε πως πρόκειται για μία τέλεια κάμερα, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Επίσης, εντύπωση προκάλεσε στον συντάκτη το γεγονός ότι μπόρεσαν να τραβήξουν RAW εικόνες χωρίς να χρειαστεί να συνδέσουν το OnePlus 7 Pro σε κάποιον υπολογιστή. Ο ίδιος είπε ότι χρησιμοποίησαν το τηλέφωνο για να τραβήξουν τα behind-the-scenes clips και τα βίντεο ήταν εκπληκτικά.

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7 Pro: Η φωτογραφία που τράβηξε για εξώφυλλο περιοδικού δεν χρειάστηκε τεχνική επεξεργασία

Συνήθως οι δημιουργικοί διευθυντές περιοδικών είναι πολύ σχολαστικοί για τα εξώφυλλα, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για high-end, luxury περιοδικά όπως το Harper’s Bazaar India. Οπότε, το OnePlus 7 Pro κάτι κάνει καλά, αλλιώς δεν θα είχε λάβει τέτοια σχόλια.

Το δυνατό σημείο της OnePlus είναι προσφέρει πάντα κάτι νέο ή τουλάχιστον να λανσάρει κάτι υπάρχον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και υλοποίηση. Το OnePlus One προσέφερε χαρακτηριστικά flagship σε mid-range τιμές, το OnePlus 6T είχε high-end προδιαγραφές και πρωτοποριακό under-the-display fingerprint scanner. Οπότε όπως είναι αναμενόμενο περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι έχουν να προσφέρουν το OnePlus 7 και το OnePlus 7 Pro.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.