OnePlus 7 Pro: Επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 899 ευρώ

OnePlus 7 Pro επίσημα Ελλάδα τιμή, OnePlus 7 Pro: Επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 899 ευρώ

OnePlus 7 Pro επίσημα Ελλάδα τιμή, OnePlus 7 Pro: Επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 899 ευρώ

Ξεκινάει άμεσα η διάθεση στην Ελλάδα του OnePlus 7 Pro 8GB RAM + 256GB storage με τιμή 899 ευρώ. Οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και έρχονται να επιβεβαιώσουν όσα πάλι πρώτοι είχατε διαβάσει εδώ στο Techblog στις 21 Μαίου τότε που γράφαμε ότι η OnePlus έρχεται στην Ελλάδα μέσω επίσημου διανομέα!

Μαθαίνουμε ότι υπάρχει ήδη στοκ επί ελληνικού εδάφους από τον Έλληνα διανομέα της OnePlus και είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι διαφημίσεις από τις αλυσίδες με τις οποίες θα συνεργαστεί και θα πουλάνε το OnePlus 7 Pro στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για το μοντέλο με 8GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου που πρώτοι και πάλι είχαμε παρουσιάσει σε hands-on video εδώ στο Techblog. Εμείς το είχαμε στα χέρια μας στο χρώμα Nebula Blue και το είχαμε αγοράσει από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus με τιμή 749 ευρώ.

Αυτό είναι το πραγματικό κόστος κατασκευής του OnePlus 7 Pro

OnePlus 7 Pro επίσημα Ελλάδα τιμή, OnePlus 7 Pro: Επίσημα στην Ελλάδα με τιμή 899 ευρώ

Στην Ελλάδα το OnePlus 7 Pro 8GB/256GB που θα κυκλοφορήσει (κυκλοφορεί;) είναι αυτό σε μάυρο χρώμα, Mirror Grey όπως το ονομάζει η κατασκευάστρια εταιρεία και θα έχει τιμή 899 ευρώ, δηλαδή 150 ευρώ περισσότερα από όσα μπορεί κάποιος να το παραγγείλει από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus.

Επαναλαμβάνω, οι πληροφορίες είναι αποκλειστικές και τις διαβάσατε πρώτοι εδώ στο Techblog. Το ελληνικό site τεχνολογίας που δεν συντηρείται απλά και μόνο με τις μεταφράσεις ξένων άρθρων, αλλά έχει αποκλειστικά ρεπορτάζ και σας φέρνει για review πρώτο στην Ελλάδα smartphones όπως τα OnePlus 7 Pro, Black Shark 2, Sony Xperia 1, Redmi K20 Pro (Mi 9T Pro) και τόσα άλλα 12 χρόνια τώρα που έχουμε το κανάλι μας στο YouTube. Techblog, η τεχνολογία μας ενώνει!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

30 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

900ευρο την στιγμή που πέρνεις s10 plus με 613…..πάρα πολλά…

Makis

Φορτωμένο στο bloatware που στο εξάμηνο αρχίζει τα δικά του, άντε στο χρόνο…

Baioss

Να σου γράψω ότι έγραψα και σε άλλο topic εδώ στο techblog. “Κάτι συγκρίσεις του τύπου “εγώ αγοράζω Galaxy S10+ με 630 Ευρώ” (προφανώς από skroutz μαγαζιά κλπ) είναι εντελώς άκυρες μεταξύ τους και εξηγώ το γιατί. Πρώτον το επίσημο site της Oneplus και της όποιας “Oneplus”, είναι επίσημο κατάστημα, έστω και διαδικτυακά. Στα επίσημα κανάλια πώλησης λοιπόν, καμία εταιρεία δεν πουλάει τις συσκευές της 3 και 4 εκατοστάρικα φθηνότερα από τις αρχικές της τιμές. Σε Κοτσόβολους, σε Πλαίσιο, σε Vodafone, Cosmote, Wind και πάει λέγοντας, οι τιμές θα παραμείνουν σχεδόν για πάντα στα ίδια επίπεδα. Μόνο σε κάποιες περιπτώσεις προσφορών, θα κατέβουν οι τιμες για ένα εκατοστάρικο το πολύ και μέχρι εκεί! Οπότε όταν κάνουμε συγκρίσεις, ας τις κάνουμε σωστά (επίσημα κανάλια πώλησης με επίσημα κανάλια και όχι επίσημα κανάλια πώλησης με μαγαζάκια που έχουν εδρες στην Βουλγαρία, που σήμερα υπάρχουν και αύριο δεν ξέρουμε που έιναι) άσχετα με το συμφέρον ξεχωριστά του καθένα μας. Το S10 plus λοιπόν, δεν πωλείται σε κανένα επίσημο κανάλι με 613 Ευρώ. 939 Ευρώ και 1039 το βρίσκεις! Δεύτερον για όποιον δεν το γνωρίζει, υπάρχει η λεγόμενη “απάτη καρουζέλ” η “απάτη MTIC”. Κάτι που ακόμα “επιτρέπεται” παρανόμως στην χώρας και σε λίγες ακόμα… Συνέχεια »

Crzdds

Προσωπικά σαν καταναλωτή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι από πού θα το βρω φθηνότερα. Αν είναι επίσημο site, Έλληνας διανομέας ή το περίπτερο της γειτονιάς λίγο με νοιάζει εφόσον φυσικά υπάρχει κανονικά η εγγύηση. Δεν βρίσκω λόγω να δώσω ούτε 1 ευρώ παραπάνω για το ίδιο ακριβώς προϊόν χωρίς κάποια επιπλέον υπηρεσία. Άρα η σύγκριση έχει μεγάλη βάση.

Baioss

Η σύγκριση έχει μεγάλη βάση για το συμφέρον σου. Και το δικό σου συμφέρον λειτουργεί εις βάρος των υπολοίπων. Εξήγησα το πως και το γιατί και τι ακριβώς συμβαίνει με αυτά τα μαγαζάκια και την απάτη MTIC. Ψάξε το να δείς τι γλιτώνεις εσύ από χρήματα για τα αγοράσεις πιο φθηνά και πως επιβαρύνεις το κράτος με το δικό σου συμφέρον!

Επομένως επισήμως, το Oneplus 7 Pro ξεκινάει με 700 ευρώ και φτάνει τα 800+ στην μεγάλυτερη έκδοση του, την στιγμή που επίσημα πάντα, ένα S10+ ξεκινάει από 940 και ξεπερνάει τα 1000. Και επειδή δεν είναι απαραίτητο κάποιος να πάει στο 7 Pro, αγοράζει το απλό Oneplus 7 που κυμαίνεται στα 600 ευρώ. Το ακόμα πιο ωραίο; Όταν εγώ θα μπορώ να το δώσω μετά από δυο χρόνια 400 ευρώ, το S10+ δε θα μπορείς να το δώσεις ούτε 350.

Crzdds

Δεν συγκρίνω τα 2 κινητά. Τις τιμές που μπορείς να τα βρεις συγκρίνω. Δηλαδή αν ήθελε κάποιος γνωστός σου να πάρει π.χ το mi 9 θα του έλεγες να το πάρει από μεγάλη αλυσίδα 550 ευρώ ή από Σκρουτζ στα 450;

Baioss

Απο μεγάλη αλυσίδα φυσικά! Στο skroutz τα Xiaomi δεν έχουν 2 έτη εγγύησης.

Tolis

Δηλαδή περιμένεις με όσα έχουν γίνει και όσα γίνονται στην χώρα μας να σκεφτώ εγώ και ο καθένας μας ότι σε βάθος χρόνου κάνουμε κακό που κοιτάμε να κερδίσουμε (όχι παράνομα φυσικά) από εδώ και από εκεί λίγα λεφτά την στιγμή που γίνονται όργια δισεκατομμυρίων από 100 άτομα..? Το 90% του χρέους σαν χώρα έχει γίνει από μια χούφτα ανθρώπους και αναφέρεσαι στον καθημερινό πολίτη που δεν θέλει να δώσει μαμησιάτικα 100 και 150 ευρώ? Εγώ να διαβάσω για το καρουζέλ αλλά και εσύ πήγαινε να διαβάσεις ένα σωρό σκάνδαλα που έχουν φέρει την χώρα εδώ που είναι… “Το ψάρι από το κεφάλι βρομάει”

Baioss

Συμφωνώ. Αλλά και εμείς διαιωνίζουμε αυτή την κατάσταση. Μην μας φταίνε πάντα οι άλλοι!
Εμείς τους δίνουμε την θέση που έχουν και έμεις συμβάλλουμε με τον τρόπο μας με την όποια φοροδιαφυγή η ότι άλλο για να φέρουμε την χώρα εδώ. Κοινώς μαζί τα φάγαμε και σε όποιον αρέσει.

gio

828 € εχει σημερα το s10+ στο ελληνικοτατο you.gr χωρις τις απατες που λες

keysmith

κάποτε είχε ανταγωνιστικές τιμές αυτή η μάρκα και θεωρούνταν φονέας των ναυαρχίδων και ναυαρχίδα των φτωχών (λόγω χαμηλής τιμής)..

σήμερα ανήκει στις ναυαρχίδες αλλά δεν είναι φονέας τους. Είναι μαζί τους απλά.

Κατά τα άλλα καλό και σε υψηλή τιμή μη μας περάσουν για δεύτερους.

bakchr

Αν εγώ κι εσύ μπορούμε να το αγοράσουμε απευθείας από την one+ με 749, τότε ο επίσημος αντιπρόσωπος προφανώς το αγοράζει ακόμα φθηνότερα.
Αναρωτιέμαι λοιπόν πόσο αισχροκερδής είναι αυτός ο επίσημος αντιπρόσωπος που το πουλάει 899 !!!

πετρακος

.

Vladimiros

Οκ ειναι ακριβο…..αλλα και η τιμη στα OP δεν κατεβαινουν και ευκολα ρε παιδι μου.μεχρι να κατεβει κατω απο 500 ευρω πρεπει να περασει ενας χρονος…

PitBack

Καλά μιλατε σοβαρα ορισμενοι? Διικαιολογειτε καπελο εστω και ενος ευρω απο την στιγμη που μπορεις βα αγορασεις απο το επισημο site με 150! ευρω λιγοτερα? 150 ΕΥΡΩ…. Να στοκαρει πολλα να πειτε του χοντρεμπορα, δεν θα προλαβαινεις τις παραγγελιες!

Κινητομανής

Να δώσει κάποιος 900 ευρώ για μια συσκευή που δεν είναι η κορυφαία της αγοράς και δεν έχει καν αδιαβροχοποίηση. Ούτε γι’ αστείο. Για 749€ απ’ το επίσημο ευρωπαϊκό κατάστημα, κι εκεί τσιμπημένη είναι η τιμή, αλλά τουλάχιστον όχι τραβηγμένη απ’ τα μαλλιά.

Baioss

Οτι και να λέμε η συσκευή αυτή είναι μία απο τις τρεις κορυφαίες που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή, σε όλους τους τομείς!
Σε κάμερα θες; Σε ταχύτητα θες; Σε οθόνη θες; Σε ήχο; Σε μνήμες storage UFS 3.0 κλπ; Το κινητό είναι άψογο σε όλα του! Και δεν το λέω εγώ η κάποιοι reviewers του Youtube που μπορεί να πληρώνονται αδρά από τις εταιρείες. Τα γράφουν κάτοχοι σε γειτονικά forums που έχουν δουλέψει τις κορυφαίες ναυαρχίδες του ’19 και του προηγούμενου έτους.

Όταν την δοκιμάσεις, έλα ξαναγράψε.

forneverarrow

Ακομα και στα 749€ δύσκολα στέκεται απέναντι στον ανταγωνισμό. Ναι, cool να έχεις 90htz οθόνη (αλλα τρώει τη μπαταρία), καλές οι κάμερες (αλλα όχι οι καλύτερες) και καλό optimization. Αδιάβροχο επίσημα; Όχι. Wireless charging; Φυσικά και όχι, ενω το Mi 9 των 499€ το έχει και μάλιστα το γρηγορότερο της αγοράς. Άσε που για κάτι που δεν είναι Galaxy ή iPhone δεν αξίζει να δώσεις πάνω απο 600€. Πέρα απο την πληρότητα σε features η Samsung και πολύ περισσότερο η Apple εχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία, το One Plus όμως είναι νεκρό τη στιγμή που θα βγει το επόμενο σε έξι μήνες… Άρα είναι κακή επένδυση.

Baioss

Ελάχιστη μπαταρία καταναλώνουν τα 90Hz. Προσωπικά το έχω μονίμως στα 90Hz και στην αυτόματη ανάλυση οθόνης για FHD+ και QHD+. Με πολύ χαλαρή χρήση φτάνω τις 2 ημέρες αναμονή και 7 ώρες sot και με πιο βαριά χρήση ενα 24ωρο, με 8 εώς 9 ώρες sot. Όσο για την οθόνη, η Oneplus έκανε καταπληκτική δουλεία σε συγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της. Φοβερή Amoled, χωρίς touch latencies, ανταποκρίνεται σε κάθε πάτημα ακαριαία και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία ακρίβοτερη επώνυμη ναυαρχίδα. Οι κάμερες πολύ δυνατές αν και έχουν περιθώριο βελτίωσης. Την ημέρα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από το P30 Pro που μπορώ να πω οτί είναι κατώτερο. Ισάξιο με S10+, που ίσως χάνει στην λεπτομέρεια το OP7 Pro. Στα βραδυνά σενάρια μόνο το P30 Pro υπερτερεί και των δύο. Σε βίντεο το P30 είναι χειρότερο και των δύο. Σου γράφω τι βλέπω με τα μάτια μου και όχι τις παπάτζες του DxOMark. Η συσκευή δεν χάνει πουθενά. Κανένα smartphone δεν είναι αδιάβροχο. Αλλο waterproof και άλλο water resistant. Το Oneplus σε μία βροχή η σε ένα ποτήρι νερό που θα πέσει πάνω του, δεν έχει πρόβλημα. Μπορείς να δεις και τα βίντεο αποσυναρμολόγησης του. Λαστιχάκια και προστασία… Συνέχεια »

Christz

banggood 525€ με κουπόνι, αυτή τη στιγμή το καλητερο κινητό του 2019

Greg

150 ευρώ ακριβότερα από όσο το πουλάει στην επίσημη σελίδα της η OnePlus, και δεν είναι μόνον τα 150€ πάνω, δεν σου παρέχει κανενός είδους υπηρεσία AfterSale, δεν σου δίνει σέρβις, δεν σου δίνει εγγύηση, δεν σου δίνει τίποτα, για ότι συμβεί θα πρέπει να βγάλεις άκρη εσύ ο ίδιος με την OnePlus και να το στείλεις στην Πολωνία. Κάπως αλλιώς τους λέμε αυτούς τους έξυπνους στο χωριό μου και σίγουρα απέχει παρασάγγας από τον όρο σωστός επαγγελματίας και πάει προς το απατεώ…νας, του εύχομαι του εισαγωγέα να μην πουλήσει ούτε σε συγγενή του, στο ράφι να του μείνουν να γεμίζουν σκόνη.

katoxosSonyLGSamsungXiaomi

η τιμη δεν ειναι καθολου ανταγωνιστικη
ωραιο τηλεφωνο δεν λεω αλλα σκεφτειτε οτι μπορει καποιος να αποκτησει πχ samsung s10 με λιγοτερα..
περιμενω να πεσει η τιμη κατω απο 650 σε λιγες μερες..

ξεχασε απο που ξεκινησε η Oneplus νομιζω..
ευτυχως η xiaomi παραγει συσκευες VFM ακομα
προσωπικα εχω pocoF1 και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.. μαλλον θα συνεχισω με RedMi 9T Pro

Baioss

Δηλαδή μέσα σε ούτε έναν χρόνο, θα έχεις δώσει τουλάχιστον 700 ευρώ για δύο συσκευές. Το Pocophone δεν κυκλοφορεί ούτε ένα χρόνο στην αγορά. Έτσι δεν είναι; Οπότε εφόσον είναι τόσο καλό smartphone όσο μας λέγατε, γιατί να το αλλάξεις σε ένα χρόνο και να πας στο Mi9T; Σε αυτήν ακριβώς την παγίδα σας έχει ρίξει η Xiaomi με τα πάμφθηνα smartphone της. Να τα αλλάζεις κάθε έξι μηνες και έναν χρόνο και στο τέλος να δίνεις περισσότερα χρήματα από κάποιον που αγοράζει smartphone για 3 τουλάχιστον χρόνια.

chris

Ποιος ο λογος να δωσεις παραπανω λεφτα, οταν με -150€ στο φερνει σπιτι σου εχοντας πληρη εγγυηση?

Baioss

Κανένας λόγος. Αυτός που θέλει να πάρει Oneplus, ξέρει από που θα τo αγοράσει. Το μόνο καλό σε όλο αυτό, εάν κάποιος είναι αναποφάσιστος για το ποια συσκευή θέλει να πάρει, θα την βλέπει από κοντά και αν του αρέσει, θα την αγοράζει από το επίσημο site. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από το πόσο γρήγορα θα φέρνει ο μεταπωλητής αυτός τα smartphones της Oneplus στην Ελλαδα. Γιατί αν είναι να τα φέρνει 3 και 4 μήνες μετά την κυκλοφορία τους, όπως έκανε η infoquest με τα Xiaomi, κλάφτα Χαράλαμπε!

stelios

Μήπως ότι θα μπορεί κάποιος να το αγοράσει με 24+ άτοκες δόσεις.. ή ακόμα κ να το αγοράσει με τιμολόγιο χωρίς φπα γύρω στα 725 ευρώ (αν υπάγεται σε καθεστώς απαλλαγής φπα μέσω κάποιας επιχείρησης)..
Δεν τις λες κ αμελητέες τις παραπάνω δυνατότες.. κ δεν μπορείς να κάνεις τπτ από τα 2 από το site της oneplus..

tim duncan

Παιδια,καλο το κινητακι,δε λεω,αλλα προτιμω με τα ,μισα και παραπανω, λεφτα να περιμενω το mi9T pro…που εχει και radio fm…

blats

χαχαχααχα οκ…..οτι να ναι κινεζε

tim duncan

τι να κανω αδερφε,αδυναμιες ειναι αυτες!!!!!χαχαχα.αν και κατοχος S9 plus και Huawei Mate 10 pro…το ενα απο τα 2 θα πωληθει….

nit

Τι κρέμες και φρουτοκρέμες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Προωθητικό υλικό αποκαλύπτει “AI-mazing” κάμερα και επτά χρόνια ενημερώσεων

Προωθητικές εικόνες του Google Pixel 8a έκαναν την εμφάνισή τους και μας δίνουν μια καλύτερη ιδέα για το τι να περιμένουμε από τη συσκευή.

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.