Smartphones

Nord: Η OnePlus μας προετοιμάζει για νέα συσκευή της σειράς

Το OnePlus Nord είχε ένα εντυπωσιακό λανσάρισμα στην Ευρώπη, όμως η συσκευή δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά της Αμερικής. Εδώ και αρκετό καιρό υπάρχει έντονη φημολογία για νέα συσκευή OnePlus Nord, η οποία θα αφορά αποκλειστικά την αγορά της Αμερικής και θα ονομάζεται OnePlus Nord N10 5G.

Αν και δεν είχαμε κάποια ένδειξη από την εταιρεία, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό OnePlus Nord στο Instagram η OnePlus μας προετοιμάζει για μία νέα συσκευή της σειράς, χωρίς όμως να μας δίνει περισσότερες λεπτομέρειες. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν συσκευή με Snapdragon 690 chipset της Qualcomm, με τη συσκευή να περνάει και από το GeekBench.

Πέραν του επεξεργαστή, δε γνωρίζουμε αν θα υπάρχουν διαφορές με το αρχικό μοντέλο. Ένας φορτιστής 18W της OnePlus είχε πάρει πρόσφατα πιστοποίηση, οπότε ίσως τον δούμε στο πακέτο αγοράς του OnePlus Nord N10. Επίσης, οι πηγές αναφέρουν 6GB RAM και 128GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου, με τιμή περίπου 400 δολάρια. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 14 Οκτωβρίου, μαζί με το OnePlus 8T.

Διαβάστε επίσης: OnePlus Nord hands-on: Φέρνει φρέσκο αέρα από τα βόρεια;

Επεξεργάστηκε την 29 Σεπτεμβρίου 2020 18:43

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.