OnePlus TV: Θα έχει τον ειδικά σχεδιασμένο επεξεργαστή Gamma Color Magic

OnePlus TV, OnePlus TV: Θα έχει τον ειδικά σχεδιασμένο επεξεργαστή Gamma Color Magic

Αναμένουμε η OnePlus να ανακοινώσει την έξυπνη τηλεόραση OnePlus TV κάποια στιγμή αυτό το μήνα στην Ινδία. Εχθές, μία καταχώρηση στο Amazon αποκάλυψε ότι η OnePlus TV θα έχει 8 ηχείο με 50W output, τεχνολογία Dolby Atmos και 4K QLED panel με τεχνολογία Dolby Vision.

Σήμερα, ο CEO της OnePlus, Pete Lau, αποκάλυψε στο Twitter ότι η OnePlus TV θα έχει τον ειδικά σχεδιασμένο επεξεργαστή Gamma Color Magic, τον οποίο δημιούργησε η εταιρεία αποκλειστικά για την έξυπνη τηλεόραση της.

Επίσης, ο Lau ισχυρίστηκε ότι η τηλεόραση θα προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας για την κλάση της χάρη στο εξατομικεύσιμο QLED panel της OnePlus το οποίο προσφέρει ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστά άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά της τηλεόρασης, ωστόσο, οι φήμες θέλουν την έξυπνη τηλεόραση της OnePlus να είναι εξοπλισμένη με τον MediaTek MT5670 και 6GB μνήμη RAM.

Προηγούμενα leaks και αναφορές του Pete Lau είχαν αποκαλύψει ότι η OnePlus TV θα τρέχει μία ειδική έκδοση Android TV με ενσωματωμένες εφαρμογές streaming της Jio. Επιπλέον, θα λάβει αναβαθμίσεις για τουλάχιστον τρία χρόνια και θα κυκλοφορήσει σε πολλαπλά μεγέθη από 43 έως 75 ίντσες.

Τέλος, η OnePlus TV θα ακολουθεί τη στρατηγική της εταιρείας, δηλαδή θα είναι ένα premium προϊόν το οποίο θα είναι πιο οικονομικό από τον ανταγωνισμό. Όπως και να έχει από τη στιγμή που η εταιρεία έχει αρχίσει να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την έξυπνη τηλεόραση αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα μάθουμε ακόμα περισσότερα για αυτή.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.