Smartphones

Samsung Galaxy A33 5G: Διέρρευσαν (και) τα renders

Μόλις την περασμένη εβδομάδα μάθαμε ότι το Samsung Galaxy A33 5G θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα και σήμερα διέρρευσαν και τα renders του από το OnLeaks, δίνοντάς μας μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του πολυαναμενόμενου smartphone.

Το Samsung Galaxy A33 5G μοιάζει με το Galaxy A32 4G. Έχει οθόνη Infinity-U Super AMOLED και διαθέτει τέσσερις κάμερες στο πίσω μέρος, οι οποίες είναι τοποθετημένες με τρόπο που θυμίζει το Oppo Find X3 και το Find X3 Pro.

Η οθόνη του Galaxy A33 5G έχει διαγώνιο 6,4″ και ανάλυση FullHD+, ενώ, σύμφωνα με το OnLeaks, θα πρέπει να περιμένουμε “πολύ βελτιωμένους και υψηλότερης ανάλυσης αισθητήρες κάμερας” από τη Samsung αυτή τη φορά.

Ακόμα, το smartphone διαθέτει το κουμπί τροφοδοσίας και τον διακόπτη έντασης στο δεξιό πλαίσιο, με τη θύρα USB-C να βρίσκεται στο κάτω μέρος που πλαισιώνεται από το μικρόφωνο και το ηχείο. Πλέον δεν υπάρχει η υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών που υπήρχε στα Galaxy A32 4G και 5G.

Το Galaxy A33 5G έχει πάχος 8,1 mm (9,7 mm με το εξογκωματάκι της κάμερας) και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις αρχές Ιανουαρίου 2022.

Επεξεργάστηκε την 15 Νοεμβρίου 2021 12:05

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.