Samsung Galaxy Note ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το smarthone tablet Samsung Galaxy Note με οθόνη αφής Super AMOLED 5.3 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels και Android Gingerbread 2.3. Έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel HD. Δείτε το βίντεο.

Δείτε και όλες τις hands-on φωτογραφίες του Samsung Galaxy Note.

Samsung Galaxy Note
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1.4GHz Dual-Core
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5.3 ίντσες Super AMOLED, 1280×800 pixels, 285ppi
Κάμερα: 8 Megapixel με LED flash, video 1920×1080 HD
Δεύτερη μπροστινή κάμερα 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, Wi-Fi direct, GPS, Bluetooth 3.0, USB 2.0 Host
Μπαταρία: 2500 mAh
Διαστάσεις: 146.85×82.95×9.56 χλστ.
Βάρος: 178 γρ.

Επεξεργάστηκε την 27 Νοεμβρίου 2011 13:59

Σχόλια

  • Τώρα να κάνω υπομονή μέχρι το Galaxy S III να πάω απο το πρώτο που έχω η σε αυτό μιας και γουστάρω απίστευτα τις superamoled και τα HD Video στην οθονάρα με το τέλειο μαύρο και τα θεικά χρώματα!!! Τιμή πόσο θα παίζει???? κανα 750ε μάλλον. Πάντως λέει και πολύ!!!!!!!

  • απλα τελοιο παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εμενα η μεγαλες οθονες μου αρεσουν και με βολευουν........................

  • Εμένα μου αρέσει πολύ!Δεν φαίνεται τόσο τεράστιο όσο το περίμενα!Μάλλον γιατί είναι αρκετά φαρδύ και όχι τόσο ψηλό!Εγώ θα το έπαιρνα άνετα!

    ΥΓ:Κώστα μας έχεις τρελάνει σήμερα!Είναι σαν να είμαστε κι εμείς στην IFA! Συγχαρητήρια!!!!

  • σε οποιον δεν αρεσει, απλα δεν το περνει :-) το ιδιο εκραζα και γω τις μεγαλες οθονες οταν ειχα ενα htc diamond, μεχρι που πηρα το desire HD :P

  • Το εχω κατα νου τώρα που σκοπεύω να αλλάξω τηλέφωνο
    Θα ήθελα να έιχε και landscape mood έχει τόσο μεγάλη οθόνη θα κόλουσε άνετα
    Βγαίνει το touchwiz.??.
    Θα αναβαθμιστεί σε honeycomb ή ice cream sandwich ??

  • Super AMOLED "απλή" φοράει. Την ανάλυση αναφέρει ο HD η Samsung στο Δελτίο Τύπου και ίσως κάποιοι να έχουν μπερδευτεί.

  • Πολυ κουραστικη η παρουσιαση που κανεις με το ενα χερι.Αφου δεν μπορεις...Οσες φορες παρακολουθω παρουσιασεις σου,συνεχεια το ιδιο συμβαινει.Την επομενη φορα καλο θα ειναι να εχεις και καποιον αλλο μαζι σου.Γενικα βρες μια λυση!

  • Αντί να πεις και ευχαριστώ ρε συ Giannis..
    Όλες οι παρουσιάσεις που γίνονται σε εκθέσεις και διοργανώσεις έτσι είναι.Δε μπορούν όλοι να πηγαίνουν δύο δύο.

    Κατά τα άλλα μια χαρά το note, όχι για μένα βέβαια τόσο τεράστιο αλλά σίγουρα θα είναι αρκετά εντυπωσιακό από κοντά.Είναι μια νέα κατηγορία "smartphone-mini tablets" και η samsung μπήκε για τα καλά εκεί!

  • απο 4.3 που εχω τωρα, θα πηγαινα ανετα σε 5.3 . Μη σου πω οτι μπορεί και να μην σκεφτομουν για ταμπλετα μετα.

  • Εγώ το θεωρώ πια "κινητό τηλέφωνο" και όχι tablet pc αλλά δεν θα το αγόραζα γιατί τώρα έχω 3,2 ίντσες και θα ήταν αισθητή η διαφορά! Πιστεύω πως η Samsung θα το βγάλει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων!

  • το παιρνεις μαζι με τιραντες? η....οι τιραντες θα πωλουνται χωρια???...
    ειμαστε σοβαροι τωρα που αυτη η πλιθα ειναι τηλεφωνο???
    αν το ηξερα οτι θα βγουνε τετοια μπαουλα για τηλεφωνα θα κραταγα το πρωτο μου κινητο...philips diga και τα μυαλα στα καγκελα...

  • Δεν λέγατε όμως τα ίδια όταν πέρυσι η dell παρουσίασε το streak, με τις 5¨ οθόνη! απ' ότι θυμάμαι τα περισσότερα σχόλια ήταν αρνητικά, εντάξει μπορεί να μην σας αρέσει η αμερικάνικη τεχνολογία αλλά κάποιοι άλλοι ήταν οι πρώτοι στα κινητά-tablet!

  • Τελικά ίσως είναι αυτό που χρειάζομαι, οι ταμπλέτες είναι καλές στην χρήση αλλά μεγάλες για φορητότητα το Galaxy S που έχω είναι ωραίο αλλά η οθόνη κουράζει μετά απο λίγο. Θα το πάρω και με την αναβάθμιση σε Ice Cream θα γίνει TOP! Υ.Γ : άνετα χωράει στην κολότσεπη.

  • Παιδιά τέλειο, ούτε οι τεράστιες οθόνες των tablet ούτε οι (μικρές) οθόνες των smartphones που μπορεί να μην βολεύουν μερικούς.

  • Και κάτι ακόμα παιδιά, δηλαδή άμα το πιάσουν αυτό το κινητό στα χέρια τους οι Developers μέχρι πόσο θα μπορέσουν να το κάνουν overclock?

  • To ιδανικο κινητο για τον Σχορτσιανιτη!!! Ωραια specs αλλα πραγματικα τεραστιο. Πιστευω οτι μετα τις 4,3 ιντσες αν θες κατι παραπανω παιρνεις ενα tablet καλυτερα. Για μενα παντως κινητο πιστευω οι 4 ιντσες ειναι το οριο και για tablet οι 9 για λογους φορητοτητας παντα. Βεβαια αν μου το εδιναν τσαμπα εννοειται οτι θα το επαιρνα...:P

  • Μπραβο Κωστα πολυ ωραια παρουσιαση!ειναι πραγματικα εργαλειο αυτο το κινητο!μου αρεσει τρελα!

  • Aναλογικά σε σχέση με Galaxy S 1 kai 2 η ανάλυση δεν είναι πολύ καλύτερη??? Απο ότι ξέρω το Galaxy S1 έχει περισσότερα ppi απο το S2 το οποίο με την τεχνολογία plus διορθώνει την κατάσταση αλλα το Galaxy note έχει το μεγαλύτερο ppi και απο τα δύο. ppi= pixels per inch. Άρα μιλάμε για κορυφαία εικόνα!

  • Kατι αντίστοιχο με τα SUV στα αυτοκίνητα.
    Είναι πολύ μεγάλο για κινητό και πολύ μικρό για tablet.

  • Εχω το dell streak 5 εδω και εναμιση χρονο,και ενα εχω να πω.Αμα πας στις 5 ιντσες,δυσκολα γυρνας πισω!Πλεον μου φαινονται ολες οι οθονες μικρες!Πολυ ωραιο τηλεφωνο,και καλο για μινι ταμπλετα.

  • Η μαγκιά που έκανες με το quadrant είναι απ'τις πρώτες ειδήσεις σε όλα τα διεθνή site τεχνολογίας! Τι να πω, μήπως είναι καιρός και για να αποκαλύψεις το iphone 5 πριν την επίσημη παρουσίαση του? :p Συνέχισε έτσι!

  • K.Βλαχάκη "έγκυρες" πληροφορίες.. σε παρουσιαζουν να είσαι στο "incognito bar" που χάθηκε το next generation iPhone & χαρακτηριστικά λέγεται πως έφυγες με 1 "άγνωστη" συσκευη στα χέρια εντελώς ξαφνικά & απροειδοποιητα... -ξέρεις κάτι?ετοιμάζεις worldwide "hands on" εε?!;)

  • το ταμπλετοφωνο ειναι μια χαρα και σε μεγεθος και ολα .. οπως ειπε ο φιλος με το dell παραπανω.. αν πας σε μεγαλες ιντσες δυσκολα γυρνας πισω .. εξελισονται τα προιοντα και πρεπει και εμεις... οι 3.2 ιντσες που λεγαμε παλια παντοφλα ειναι πλεον λιγες :P και καθως εχουμε περισοτερρες απαιτησεις απο τα κινητα μας οι ιντσες βολευουν. 4-5 αντε 5.3 ειναι καλες. και αμα σου πουν τι παντοφλα ειναι αυτη ....ΑΠΑΝΤΗΣΗ : μια παντοφλα που ποτε δεν θα μαθεις να χρησιμοποιεις γιατι τοοσα ξερεις ;) ( αφου λεει αυτα :P χωρις παρεξηγηση ) Anyway κ.Βλαχακη .... τι ειναι αυτα ?? χαχα ενα πολυ μεγαλο μπραβο για την προσπαθεια σου και τον αγωνα σου. Συνεχισε να ανεβαινεις. καλη σας μεεερα :)

  • ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ FULL TOUCH TOTE ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

    • Δημήτρης, σε ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στο Techblog. Σε παρακαλώ σχολίαζε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι ΚΕΦΑΛΑΙΑ, όχι greeklish.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.