Samsung Galaxy S IV video teaser με πρώτη επίσημη εμφάνιση;

Το Samsung Galaxy S IV θα ανακοινωθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και πολλοί σχολιάζουν ότι είναι χτύπημα ανάμεσα στα μάτια της Apple μιας και πραγματοποιείται στην έδρα της. Σήμερα έκανε την εμφάνισή του το πρώτο teaser video για το αναμενόμενο Samsung Galaxy S IV και ο φίλος του Techblog “MEDS” σχολιάζει την παρακάτω λεπτομέρεια.

“Aπό το βίντεο φαίνεται ότι κρατάει το S IV, σε μεγέθυνση δείχνει μεταλλικό φτιαγμένο από 1 κομμάτι όλο πίσω και πλάγια. Επίσης φαίνεται να έχει κάποιο γράφημα, στη θέση που έχει το iPhone το μήλο… Τι λέτε;”

Μάθε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S IV.

Kudos to MEDS

Επεξεργάστηκε την 4 Μαρτίου 2013 21:54

Σχόλια

  • Για αρχή δεν είναι επιβεβαιωμένα επίσημη φωτογραφία, ψευδές!
    2ον αυτό ήταν σκεψη ανταγωνιστικού σου site κανενα 6ωρο πριν ανεβασεις το αρθρο!

  • Επίσημη εμφάνιση μέσα στο βίντεο. Η εικόνα είναι screenshot από το βίντεο.

    Ποιος είχε πρώτος την σκέψη δεν το γνωρίζω. Τώρα μπήκα γραφείο από το μεσημέρι και δεν έχω προλάβει να δω τι έχει γραφτεί. Είδα το email του φίλου MEDS και το δημοσίευσα γιατι έχει θέμα για συζήτηση. Μην είσαι επιθετικός.

  • Εξαιρετικο το βιντεο Κωστα.Συνεχισε την καλη δουλεια.Αντε μπας και βγαλουμε καμια ακρη νωριτερα.

  • Ο/Η kostantinos Αφήνεις την ουσία και μας λες πoιος το έβαλε πρώτος και αυτά ειναι ψέματα κλπ. Ασε να το κρίνουν οι αναγνώστες του techblog.gr Οταν ο Κώστας βγάζει θέματα άλλοι ξεπατικώνουν....

  • Καταρχήν το μήνυμα το έστειλα στον Κώστα πριν το ανεβάσει το υποτιθέμενο ανταγωνιστικό site. Όπως και να έχει, @kostantinos είσαι άκυρος.

  • Ως κάτοχος του gsIII εύχομαι να είναι κατασκευασμένο με πιο ποιοτικά υλικά..! Με ομορφότερο design θα κυριαρχήσει πάλι..!

  • Ένα αυτό με την εμφάνιση του κινητού στο βίντεο...και ένα άλλο που παρατήρησα εγώ είναι ότι το πιτσιρίκι στο τέλος, ακουμπάει το κουτί πάνω στο γραφείο του και εκεί που πάει να το ανοίξει, κάποιος μπαίνει στο δωμάτιο και το διακόπτει...Πως το μεταφράζετε αυτό?

  • πως ακριβως καταλαβατε οτι ειναι μεταλλικο απο αυτη την φωτογραφια εδω καλα καλα δεν φαινεται το σχεδιο του κινητου ...

  • Εμένα πάντως αυτό στην εικόνα μου φέρνει στο ATIV S. Οι Κορεάτες έχουν μάθει καλά το μάθημά τους και τους παίζουν όλους στα δάχτυλα. Έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο η συσκευή της χρονιάς να είναι το Galaxy οχι το iPhone.

  • Παιδιά δεν νομίζω ότι αυτό ειναι το καινούργιο galaxy αλλα και να ειναι δεν μπορείς να διακρίνεις ούτε αν ειναι μεταλλικό ούτε τίποτα, η εικόνα ειναι απίστευτα θολή δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτα, οπότε δεν νομίζω ότι αυτό το βίντεο αποκαλύπτει κάτι. Φιλικα παντα

  • Ρε παίδες, πολύ χοντροκομμένο για να ναι αυτό!! Πόσο μάλλον απ τη στιγμή που δεν μας το δείχνει ο πιτσιρικάς, θα μπορούσαμε να πάρουμε μια ματιά απ το μεγαλοστέλεχος? Δε νομίζω να βγάλουνε τέτοια χοντροκουμούτσα όπως φαίνεται στο 2 ζουμάρισμα!!!

    konstantinos Μη μασάς εσύ, εμάς μας ψεκάζει ο Βλάχακης.

  • Καλημέρα!
    Όπως ανέφερα και σε ένα άλλο θέμα, πρέπει να πρόκειται για μοκάπ συσκευή, για τις ανάγκες του διαφημιστικού. Ο λόγο είναι γιατί δε φαίνεται να έχει κάμερα. Επίσης, επειδή περιμένω και θέλω να περιμένω πολύ μικρότερο bazel απ'ότι στο SIII, και αυτό στο βίντεο είναι γκουμούτσα!

  • @chris δεν ξερω αν παιζει ρολο απλα το ανεφερα...δε χρειαζεται η ειρωνεια...αιντε τωρα,κοροιδο

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.